• Νέο
  • ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ
  • ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ

50921
5202630157993
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κλιπ για τραπεζομαντηλο inox 50τεμ

Με αυτό το κλιπ για τραπεζομάντηλο inox 50τεμ, θα δώσετε μια λεπτή και κομψή αίσθηση στο τραπέζι σας. Η ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα θα σας διαρκέσει για πολλά χρόνια, ενώ η λεπτομερής σχεδίαση θα εντυπωσιάσει κάθε φιλοξενούμενο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 9,29 €

ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΕΤΣΑΠ 750ml - (GPS-750)

Το μπουκάλι κετσαπ 750ml είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντουλάπι. Με την απαλή γεύση του κετσαπ και την πλούσια υφή του, αυτό το προϊόν θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα. Μη διστάσετε να το προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας και να απολαύσετε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

My planet υγρό πιάτων αντιβακτηριδιακό 625ml

Με τα υγρά πιάτων planet, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία της οικογένειάς σας. Γιατί στην προσεγμένη σύνθεσή τους, ξεβγάζονται εύκολα χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα στα σκεύη σας και είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά και αλλεργιογόνες ουσίες που θα μπορούσαν να ερεθίσουν το δέρμα είτε να είναι επιβλαβής για την υγεία. Τα υγρά πιάτων planet είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα και λάμψη σε πιάτα και σκεύη, εξαφανίζοντας αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο δύσκολα λίπη.

Τιμή 2,01 €

Vileda ανταλλακτικό σφουγγαρίστρας spin & clean

Η Vileda spin clean ανταλλακτική σφουγγαρίστρα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Vileda, η spin clean ανταλλακτική σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Μην αφήνετε τη βρωμιά να σας εμποδίζει από την αγορά αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 4,11 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό hyaluronic 750ml

Το κρεμοσάπουνο Παπουτσάνης natura hyaluronic 750ml είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε την επιδερμίδα σας με φυσικό τρόπο. Η υαλουρονική οξύ προσφέρει ενυδάτωση και ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ η απαλή του υφή αφήνει μια αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια πιο λαμπερή επιδερμίδα κάθε μέρα!
Τιμή 1,75 €

Κατσέλης ψωμί του τοστ σταρένιο 720gr

Με σεβασμό στη παράδοση, με αφοσίωση στη ποιότητα και πάνω από όλα με αγάπη, η Κατσέλης ζυμώνει και διανέμει καθημερινά το αγαπημένο σας ψωμί για τοστ. Νόστιμο και αφράτο από την πρώτη μέχρι την τελευταία φέτα.

Τιμή 1,41 €