• MEDI-WORLD ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ (100τεμ) - (MEDIUM)
  • MEDI-WORLD ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ (100τεμ) - (MEDIUM)

MEDI-WORLD ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ (100τεμ) - (MEDIUM)

49516
5205690002029
2,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλφα καμινετο πλαστικο απλο

Το Αλφα καμινέτο πλαστικό απλό της εταιρίας Άλφα είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και την τακτοποίηση των αντικειμένων σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική του κατασκευή, το καμινέτο Αλφα θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα πράγματά σας με έναν εύκολο και κομψό τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 9,01 €

ΖΑΚΟΜΑ ΣΑΚΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΑΡΩΜ.ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ 10τεμ. - (54x73cm) (ΣΑΠΟΥΝΙ)

Αποκτήστε τώρα το ΖΑΚΟΜΑ ΣΑΚΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΑΡΩΜ.ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ 10τεμ. - (54x73cm) (ΣΑΠΟΥΝΙ) και δώστε λύση στο πρόβλημα της απόρριψης των απορριμμάτων με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αρωματικό. Με τον πρακτικό κορδόνι, είναι εύκολο να το κρεμάσετε και να το χρησιμοποιήσετε σε κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο σας!
Τιμή 0,74 €

NIVEA ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 55+ 50ML ΜΕ ΕΛΑΙΟ ARGAN +SPF15

Η NIVEA ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 55 50ML ΜΕ ΕΛΑΙΟ ARGAN SPF15 προσφέρει προστασία και ενυδάτωση για την επιδερμίδα σας, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Η σύνθεσή της με ελαιόλαδο argan προσφέρει θρέψη και λάμψη στην επιδερμίδα σας, κάνοντας την να δείχνει υγιής και λαμπερή. Αγοράστε τώρα την NIVEA ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ και απολαύστε μια απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα κάθε μέρα!
Τιμή 7,01 €

Σαλονικια ρετσινα 0,5lt

Η Σαλονικιά Ρετσίνα 0,5lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ελλάδας με κάθε γουλιά. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση της Ελληνικής ρετσίνας στο άνετο σπίτι σας ή σε μια φιλική συγκέντρωση. Αγοράστε τώρα τη Σαλονικιά Ρετσίνα και ζήστε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 2,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg

Το Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τον κήπο σας και να δώσετε στα φυτά σας τη θρεπτική αξία που χρειάζονται. Με την εξαιρετική ποιότητα της Velto και την αποτελεσματικότητα του λιπάσματος, τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα ακμάσουν όλο το χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 1,81 €

Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml

Το Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την αναζωογονητική γεύση του λεμονιού και το ανθρακούχο χαρακτήρα του, το Okf θα σας προσφέρει μια απίστευτη αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Απολαύστε το κρύο ή με πάγο και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Αποκτήστε το Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml της εταιρίας Okf τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο ποτό!
Τιμή 0,92 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco pink ballet 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco pink ballet 1,5lt της εταιρίας Flos είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με έναν απαλό και διακριτικό τρόπο. Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει μακράς διαρκείας φρεσκάδα και απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά και την φθορά. Αποκτήστε το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco pink ballet 1,5lt σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα.
Τιμή 3,47 €