• Νέο
  • MYHEART ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΓΙΓΑΣ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ (70*95) 10ΤΕΜ
  • MYHEART ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΓΙΓΑΣ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ (70*95) 10ΤΕΜ

MYHEART ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΓΙΓΑΣ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ (70*95) 10ΤΕΜ

50917
5214002309336
1,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns θερμος ανοξειδωτος double wall 500ml stc2

Ανακαλύψτε τον Tns θερμό ανοξείδωτο διπλού τοιχώματος 500ml stc2 και απολαύστε τον καφέ ή το τσάι σας σε θερμοκρασία που διαρκεί. Η εξαιρετική ποιότητα και η στυλάτη σχεδίασή του θα σας κάνουν να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Tns για τις καθημερινές σας ανάγκες.
Τιμή 7,62 €

TNS ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ 400W

Ο TNS ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ 400W είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργασία κοπής στο εργαστήριο σας. Με την ισχυρή του μοτέρ 400W μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα κοπές σε ξύλο, μέταλλο και άλλα υλικά. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε τον TNS ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ 400W σήμερα και εξασφαλίστε επαγγελματικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία!
Τιμή 20,41 €

Ποδια μιας χρησης 71x117cm λευκη one size 100τεμ

Η ποιότητα και η λειτουργικότητα των Ποδιών μιας χρήσης 71x117cm λευκή one size 100 τεμ είναι ανεπανάληπτη. Με την εξαιρετική ανθεκτικότητά τους και την άψογη εφαρμογή, αυτά τα πόδια είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε επαγγελματία. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας στον χώρο εργασίας!
Τιμή 3,97 €

ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg)

Απολαύστε την αγνή γεύση της θάλασσας με το ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg). Φρέσκο, πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες και πάντα προσεκτικά επιλεγμένο από το κατάστημά μας. Με μία ματιά, θα νιώσετε την απόλυτη ποιότητα και φρεσκάδα που προσφέρουμε. Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει τη γεύση της θάλασσας και απολαύστε κάθε μέρος αυτού του εξαιρετικού προϊόντος. Αγοράστε τώρα και δώστε στον εαυτό σας την απόλυτη γευστική εμπειρία! Μόν
Τιμή 23,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Λεσβιακή γη χειροποίητο παραδοσιακό σαπούνι λευκό 2x150gr

Αποκτήστε την απαλή αίσθηση της Λεσβιακής γης με το χειροποίητο παραδοσιακό σαπούνι λευκό 2x150gr. Η πλούσια σύνθεσή του θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο. Αφεθείτε στις αισθήσεις της Ελληνικής φύσης και ανανεώστε την καθημερινή σας περιποίηση με αυτό το μοναδικό προϊόν.
Τιμή 1,57 €

Farcom HD conditioner για όλους τους τύπους μαλλιών 330ml

Conditioner για θρέψη της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

Δράση : Θρέψη

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Τιμή 2,46 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick White Vanilla Bean 250ml. Αφήστε τον ελκυστικό και γλυκό άρωμα της λευκής βανίλιας να σας περιβάλλει και να σας χαλαρώσει με κάθε αναπνοή. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων.

Τιμή 3,15 €
Omino bianco υγρό πλυντηρίου ρούχων για μαύρα 1,5lt Omino bianco υγρό πλυντηρίου ρούχων για μαύρα 1,5lt
Περιορισμένη προσφορά!

Omino bianco υγρό πλυντηρίου ρούχων για μαύρα 1,5lt

Το Omino Bianco υγρό πλυντηρίου ρούχων για μαύρα 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις ακαθαρσίες, δίνοντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα σε κάθε πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα που ξεχωρίζουν!
Κανονική τιμή 4,66 € Τιμή 4,64 €
  • -0,02 €
  • -0,02 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού