• Νέο
  • ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1ΤΕΜ ΑΝΟΔΕΙΔΩΤΟ ΑΣΗΜΙ
  • ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1ΤΕΜ ΑΝΟΔΕΙΔΩΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ
  • ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1ΤΕΜ ΑΝΟΔΕΙΔΩΤΟ ΑΣΗΜΙ
  • ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1ΤΕΜ ΑΝΟΔΕΙΔΩΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ

ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1ΤΕΜ ΑΝΟΔΕΙΔΩΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ

50897
5202630120447
0,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ 1.020ml (7 ΒΑΘΜΟΥΣ) - (2+1 ΔΩΡΟ)

Ανακαλύψτε τη μοναδική ποιότητα και γεύση του ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ 1.020ml (7 ΒΑΘΜΟΥΣ) - (2+1 ΔΩΡΟ). Με την αγορά αυτού του προϊόντος, θα αναβαθμίσετε την κουζίνα σας και θα προσθέσετε μια νότα πολυτέλειας σε κάθε γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ.
Τιμή 1,92 €

Σημα alu 9,5x9,5cm γυναικειο cartoon

Η περιγραφή του προϊόντος Σημα alu 9,5x9,5cm γυναικειο cartoon προσφέρει μια μοναδική συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων που θα κλέψει την προσοχή κάθε γυναίκας. Με τις διαστάσεις του να το κάνουν ιδανικό για να το φοράτε καθημερινά, αυτό το σήμα θα προσθέσει στυλ και λάμψη σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο!
Τιμή 2,64 €

Σακουλα ρουχων αεροστεγης 45x65cm

Η σακούλα ρούχων αεροστεγής 45x65cm είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και προστασία των ρούχων σας. Με την αεροστεγή σχεδίασή της, η σακούλα διατηρεί τα ρούχα σας απαλλαγμένα από σκόνη, υγρασία και άλλες ανεπιθύμητες ουσίες. Επιπλέον, η μεγάλη διάσταση 45x65cm της σακούλας επιτρέπει την αποθήκευση μεγάλου όγκου ρούχων, ενώ ο εύκολος και γρήγορος τρόπος κλεισίματος της σακούλας εξασφαλίζει την ευκολία στη χρήση. Αποκτήστε τώρα τη σακο?
Τιμή 0,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Geflor ροδόνερο 270ml

Ροδόνερο της εταιρίας Lanova, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Το ροδόνερο, το απόσταγμα του άνθους του τριανταφύλλου, χρησιμοποιείται κυρίως σε γλυκές συνταγές εξ Ανατολής, όπως στο λουκούμι και στον μπακλαβά, αλλά μπορεί άνετα να προστεθεί σε κέικ, κουλουράκια, πουτίγκες ρυζιού και στο παγωτό, σε μικρές όμως ποσότητες, γιατί έχει έντονο άρωμα και γεύση.

Διατίθεται σε συσκευασία των 270ml.

Τιμή 2,18 €

Spark soft μαλακτικό άνοιξη 4lt

Το μαλακτικό ρούχων της Spark εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 34 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 4,39 €

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1500gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1500gr 50τεμ της εταιρίας Lux-Plast είναι ο τέλειος τρόπος να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και άνεση. Με μεγάλη χωρητικότητα 1500gr και ποιοτική κατασκευή, αυτό το σκεύος θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε την ποιότητα και την αξιοπιστία της Lux-Plast!
Τιμή 6,43 €

Endless χαρτί ρολό χειροπετσέτα natural συσκευών 6x800gr

Το Endless natural χαρτί ρολό χειροπετσέτα συσκευών 6x800gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καθαριότητα και τη φρεσκάδα σε κάθε χώρο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 14,48 €

Arion food άρτυμα λεμονιού σάλτσα 330ml

Η σάλτσα λεμονιού της Arion food είναι ένα απαραίτητο συστατικό για κάθε λάτρη της γεύσης. Με την αναζωογονητική του γεύση και το έντονο άρωμα του λεμονιού, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια μοναδική νότα φρεσκάδας σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, θαλασσινά, κρέας ή ακόμα και σε σάντουιτς. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,54 €