• NATIVA DOG 10KG
  • NATIVA DOG 10KG

NATIVA DOG 10KG

50776
5202285320100
12,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ποτηροθηκη 4 θεσεων 100τεμ barista

Αυτή η ποτηροθήκη 4 θέσεων 100 τεμαχίων είναι ιδανική για κάθε barista που θέλει να οργανώσει τον χώρο εργασίας του με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει 4 θέσεις για ποτήρια διαφόρων μεγεθών, εξασφαλίζοντας έτσι την τέλεια τακτοποίηση και προστασία των ποτηριών. Με το συγκεκριμένο προϊόν, οι baristas μπορούν να εντυπωσιάζουν τους πελάτες τους με την προσεγμένη παρουσίαση των ποτηριών τους και να δη?
Τιμή 6,42 €

Μπωλ αποθηκευσης με καπακι 1,2lt dc-480

Αποθηκεύστε τα πολύτιμα σας αντικείμενα με ασφάλεια και στυλ με το Μπωλ αποθήκευσης με καπάκι 1,2lt dc-480. Ιδανικό για την ταξιδιωτική σας τσάντα, το γραφείο σας ή το σπίτι σας, αυτό το μπωλ προσφέρει μια ευέλικτη λύση αποθήκευσης για κάθε ανάγκη. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, αποκτήστε το δικό σας σήμερα!
Τιμή 0,84 €

WASH & GO SHAMPOO 360ml - (ANTI-DAND) (1+1 ΔΩPO)

Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά με το WASH & GO SHAMPOO 360ml - (ANTI-DAND) (1+1 ΔΩΡΟ)! Το απόλυτο αντικατανθρωπικό σαμπουάν που θα σας απαλλάξει από την πιτυρίδα και θα σας χαρίσει απαλά και λαμπερά μαλλιά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας!
Τιμή 4,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Φρέσκα αυγά l 30τεμ

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των αυγών μας! Με τα 30 τεμάχια που προσφέρουμε, θα έχετε αρκετά αυγά για νόστιμα γεύματα και σνακ όλη την εβδομάδα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα μας στο τραπέζι σας!

Τιμή 9,99 €

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα ποτήρια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοναδικό της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η ποτηροθήκη θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε φιλοξενία. Αποκτήστε τώρα την ποτηροθήκη και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει!
Τιμή 2,72 €

Τοπ κρέμα βαλσάμικου με ρόδι και βανίλια 200ml

Η ΤΟΠ κρέμα βαλσάμικου με ρόδι και βανίλια 200ml είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη γλυκιά γεύση του ροδιού και την αρωματική νότα της βανίλιας, αυτή η κρέμα θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, σάντουιτς ή ακόμα και σε γλυκά για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα την ΤΟΠ κρέμα βαλσάμικου και ανακαλύψτε τη γεύση της ποιότητας!
Τιμή 3,88 €

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ άνθρακα 2x20τεμ

Μαύρα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με ενεργό άνθρακα, ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η σύνθεση τους ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει Detox αποτέλεσμα.

Τιμή 2,69 €