• ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ (2x100gr.) - (ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ)
  • ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ (2x100gr.) - (ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ)

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ (2x100gr.) - (ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ)

50775
7622202233890
4,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Roshen μπαρα σοκολατας 33gr, σοκολατα γαλακτος με γεμιση creme brulee

Η Roshen μπάρα σοκολάτας 33gr με γέμιση creme brulee είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκές απολαύσεις. Η σοκολάτα γάλακτος σε συνδυασμό με την κρεμώδη υφή της γέμισης creme brulee θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την κάθε μπουκιά και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν από ικανοποίηση. Αποκτήστε την Roshen μπάρα σοκολάτας τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,46 €

NIVEA BODY LOTION 400ml - (Q10) (VITAMIN C)(ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ)

Η NIVEA BODY LOTION 400ml με Q10, βιταμίνη C και αντλία είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δώσεις στο δέρμα σου την απαραίτητη ενυδάτωση και φροντίδα που χρειάζεται. Η ειδική σύνθεσή της με Q10 και βιταμίνη C βοηθά στην ανανέωση της επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, ενώ η αντλία κάνει τη χρήση της ακόμα πιο εύκολη και βολική. Αποκτήστε τώρα τη NIVEA BODY LOTION 400ml και απολαύστε μια απαλή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα όλ
Τιμή 5,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης νιφάδες βρώμης 500gr

Οι νιφάδες βρώμης είναι ένα δημοφιλές δημητριακό που παράγεται από την επεξεργασία της βρώμης. Η αναφορά "Συμεωνίδης νιφάδες βρώμης 500gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία νιφάδων βρώμης βάρους 500 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 1,20 €

Stretch film μαύρο 50cm 1,6kg

Ανακαλύψτε το μαύρο Stretch film 50cm 1,6kg και δώστε στις συσκευασίες σας έναν επαγγελματικό και κομψό τελείωμα. Με εξαιρετική αντοχή και ευελιξία, αυτό το προϊόν θα κάνει την συσκευασία σας ασφαλή και ανθεκτική. Μην αφήσετε κανένα προϊόν να πάει χαμένο, επενδύστε στο μαύρο Stretch film τώρα!
Τιμή 5,47 €

Natura τόνος σε νερό 160gr

Ο τόνος σε νερό της Natura είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,28 €

Μεσημβρία οινοποιητική βασιλική ρετσίνα λευκό 500ml

Έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα με αρώματα λουλουδιών και φρούτων. Έχει γεμάτη και μεστή γεύση, με ευχάριστη οξύτητα και υπέροχο τελείωμα. Ιδανικά σερβίρεται στους 8 - 10°C σε μικρό ποτήρι σχήματος τουλίπας για νεαρά λευκά κρασιά. Συνοδεύει ιδανικά μεσογειακά πιάτα, θαλασσινά, ψάρια, λευκά κρέατα, πουλερικά και χωριάτικη σαλάτα με φέτα και ντομάτα.

Τιμή 2,40 €

Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml

Το Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, το Balsamico ξύδι θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ενδιαφέροντα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις μαγειρικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,17 €