• QUAKER ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ 450gr. - (ΦΡΟΥΤΑ)
  • QUAKER ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ 450gr. - (ΦΡΟΥΤΑ)

QUAKER ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ 450gr. - (ΦΡΟΥΤΑ)

42600
5201024865193
3,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιωτης caotonic 400gr, σακουλα

Η σακούλα Γιώτης Caotonic 400gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο και ενεργητικό γεύμα. Με υψηλή ποιότητα συστατικών και απίστευτη γεύση, αυτή η σακούλα θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε τώρα τη δική σας σακούλα Γιώτης Caotonic 400gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση που σας προσφέρει!
Τιμή 3,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 400ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 2,25 €

Axe αφρόλουτρο gel love is love 250ml

Το Axe shower gel love is love 250ml είναι ένα από τα πιο απολαυστικά προϊόντα περιποίησης που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η μοναδική του φόρμουλα σας εξασφαλίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί όλη μέρα. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ο εκλεπτυσμένος του άρωμα θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας!
Τιμή 2,06 €

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου 21cl 12τεμ 91402

Τα γυάλινα ποτήρια ούζου Uniglass classico σετ 12 τεμαχίων, με χωρητικότητα 21cl, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Κομψός σχεδιασμός, ανθεκτικό υλικό και άψογη ποιότητα κατασκευής, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης του αγαπημένου σας ποτού. Αναδείξτε την σερβιριστική σας κουλτούρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την συλλογή σας με την απόκτηση αυτών των υπέροχων ποτη
Τιμή 8,75 €

Coral gas φιαλάκι με βαλβίδα 230gr

Η Coral gas φιάλη με βαλβίδα 230gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία που χρειάζεται να εργαστεί με αερόμπαλλον ή άλλες συσκευές. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 1,60 €

Ήβη αναψυκτικό σόδα 6x330ml

Η σόδα αποτελεί ιδανική επιλογή για τη συνοδεία ή ολοκλήρωση ενός γεύματος αλλά και για την ανάδειξη της γεύσης ενός ποτού.

Τιμή 2,21 €