Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ - (3 ΧΡΩΜΑΤΑ) (32-950-1396)

50767
5204558003680
4,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MAESTRI ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ROMACLIP (Νο 3) - (100x10τεμ.)

Ο συνδετήρας ROMACLIP της εταιρίας MAESTRI είναι η ιδανική λύση για την εύκολη και ασφαλή σύνδεση των σωλήνων σας. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει ο συνδετήρας ROMACLIP, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι σωλήνες σας θα παραμείνουν σταθερά συνδεδεμένοι χωρίς κινδύνους διαρροών. Αποκτήστε τώρα το ROMACLIP για την εγγύηση ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού συστήματος σωληνώσεων!
Τιμή 3,93 €

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 425gr. - (ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ)

Η κυκνός σάλτσα ντομάτας 425gr. με ελιές Καλαμών είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με φρέσκια γεύση ντομάτας και την πλούσια γεύση των ελιών Καλαμών, αυτή η σάλτσα θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Απολαύστε την σε πάστα, πίτσα, ζυμαρικά ή ακόμα και σαν dip για τα τσιπς σας. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της πραγματικής Ιταλίας!
Τιμή 3,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα Caribbean Lemon της Fa σε μορφή roll-on, που διαρκεί μέχρι και 48 ώρες. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Λειτουργεί επίσης ως αντιιδρωτικό, μειώνοντας την ποσότητα του παραγόμενου ιδρώτα, χωρίς ωστόσο να καταστέλλει τη συνολική ροή του.

Τιμή 1,44 €

Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου ολικής άλεσης σε φέτες 500gr

Το Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου ολικής άλεσης σε φέτες 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη νοστιμιά του. Με την απαλή του γεύση και την τραγανή υφή, θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και δώστε μια ξεχωριστή νότα στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το Παπαδοπούλου ψωμί τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση που προσφέρει!
Τιμή 2,72 €

Endless σακούλες απορριμμάτων αρωματικές, μεγάλες με χερούλια 58x72cm 20τεμ

Οι αρωματικές Endless σακούλες απορριμμάτων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με μέγεθος 58x72cm και μεγάλη χωρητικότητα, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Με τα χερούλια τους, είναι εύκολο να μεταφέρετε τα απορρίμματα με άνεση. Αποκτήστε τώρα τις Endless αρωματικές σακούλες και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,97 €

Ήλιος τσάι βουνού 30gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Ήλιος προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,23 €