Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ (8.4x9.5cm) - (4 ΣΧΕΔΙΑ) (03-950-4092)

50746
5204558004007
1,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φλωρινας 1,5lt σοδα

Η σοδα της Φλώρινας 1,5lt είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και δροσεροί. Με τη φρέσκια γεύση της σοδας και την πλούσια ανθρακούχη σύστασή της, αυτή η σοδα θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητά σας. Αποκτήστε τη σοδα της Φλώρινας 1,5lt τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία του μωρού σας. Με ειδικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει απαλότητα και απορροφητικότητα, τα Renkli μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,12 €

Trata τονοσαλάτα με φακές 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με το αγαπημένο ελληνικό όσπριο, τις φακές, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €

Vegeta γευστικό καρύκευμα τροφίμων 125gr

Η Vegeta είναι ένα μείγμα καρυκευμάτων, το οποίο αποτελείται από μπαχαρικά, φρεσκοκομμένα λαχανικά, βότανα και άλλα επιλεγμένα φυσικά συστατικά, σε κατάλληλη αναλογία ώστε το μείγμα να δίνει ισορροπημένη γεύση που αναδεικνύει τα υπόλοιπα υλικά της κάθε συνταγής.

Τιμή 0,95 €