• -0,14 €
  • LAVAZZA CAPS NESPRESSO (10τεμ.) - (ROMA)
  • LAVAZZA CAPS NESPRESSO (10τεμ.) - (ROMA)

LAVAZZA CAPS NESPRESSO (10τεμ.) - (ROMA)

50735
8000070075283
4,07 €
4,21 €
Έκπτωση -0,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σαλονικια ρετσινα 0,5lt

Η Σαλονικιά Ρετσίνα 0,5lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ελλάδας με κάθε γουλιά. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση της Ελληνικής ρετσίνας στο άνετο σπίτι σας ή σε μια φιλική συγκέντρωση. Αγοράστε τώρα τη Σαλονικιά Ρετσίνα και ζήστε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 2,38 €

ΕΤΕΡΟΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΑΦΗ ΑΥΓΩΝ 2gr.

Η εταιρία προσφέρει μια εκπληκτική κόκκινη βαφή αυγών 2gr που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευστικών απολαύσεων. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της γεύσης!
Τιμή 0,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος roll-on women go fresh pear & aloe 50ml

Ανανεωτικό άρωμα αχλάδι και αλόης που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Η απαλή φόρμουλα roll-on προσφέρει προστασία για 48 ώρες ενάντια στην εφίδρωση και τη μυρωδιά, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα!
Τιμή 2,08 €

Melissa αχιβάδα ψιλή 500gr

Η ψιλή αχιβάδα Melissa, παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. 

Τιμή 1,26 €

Misko φιδές ψιλός 250gr

Οι Misko φιδές ψιλός 250gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα. Με τη μοναδική ποιότητα και γεύση που προσφέρουν, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να τις δοκιμάσετε. Απολαύστε τις σε συνταγές με ντομάτα και τυρί για ένα πραγματικά νόστιμο γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τις Misko φιδές ψιλός 250gr σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,01 €

Agros χυμός μήλο 1lt

Χυμός μήλο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 1,24 €