• ELITE CROUTONS 75GR ΣΤΑΡΕΝΙΑ
  • ELITE CROUTONS 75GR ΣΤΑΡΕΝΙΑ

ELITE CROUTONS 75GR ΣΤΑΡΕΝΙΑ

50642
5201485009266
0,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Palmolive σαπουνi 90gr olive

Το Palmolive σαπούνι 90gr 3 σε 1 με δώρο ελαιόλαδο είναι η ιδανική επιλογή για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος. Απολαύστε την αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!

Τιμή 0,45 €

ΔΙΣΚΟΣ ΦΕΛΟΥ (Φ38cm) - (ΜΑΥΡΟΣ)

Ανανεώστε την κουζίνα σας με τον ΔΙΣΚΟ ΦΕΛΟΥ (Φ38cm) σε μαύρο χρώμα! Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτός ο δίσκος θα σας βοηθήσει να σερβίρετε τα φαγητά σας με στυλ και άνεση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την κουζίνα σας!
Τιμή 13,46 €

Μπρετας ελιες καλαμων 5lt ροδελα

Οι Μπρετας ελιές καλαμών 5lt ροδέλα είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση των παραδοσιακών ελιών. Με τη μοναδική τους γεύση και πλούσια υφή, αυτές οι ελιές θα σας ταξιδέψουν στην Μεσογειακή κουζίνα. Απολαύστε τις σε σαλάτες, ως ορεκτικό ή ακόμα και σαν συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αγοράστε τώρα τις Μπρετας ελιές καλαμών 5lt ροδέλα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 28,32 €

ΦΑΙΔΩΝ ΠΤΙ-ΦΟΥΡ 550gr. - (ΤΡΟΥΦΑ)

Η απίστευτη γεύση της τρούφας σε συνδυασμό με την πλούσια σοκολάτα Φαΐδων Πτι-Φούρ 550gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml της εταιρίας Finish θα κάνει τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά με ένα μόνο πέρασμα. Η μοναδική φόρμουλα του διαλύει τις λεκέδες και τα υπολείμματα φαγητού, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από σημάδια και γρατζουνιές. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμοϋ που προσφέρει!

Τιμή 4,66 €

Cisne αποφρακτήρας τρόμπα

Ο Cisne αποφρακτήρας τρόμπα είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό αποχετεύσεων και αποχετεύσεων. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Cisne, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα προϊόν που θα κάνει τη δουλειά του με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν Cisne αποφρακτήρα τρόμπα για το σπίτι σας και να απολαύσετε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,09 €

3άλφα φακές ψιλές 500gr

Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Περιέχουν πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα που για να αξιοποιηθούν θρεπτικά από τον οργανισμό πρέπει να συνδυαστούν με φρέσκα λαχανικά.Συνήθως τις προτιμάμε βραστές σαν σούπα. Είναι όμως υπέροχες ως σαλάτα, σε συνδυασμό με ωμά λαχανικά αλλά και ως συνοδευτικό για το κρέας.

Τιμή 2,25 €

Ομοσπονδία ρύζι μπονέτ 500gr

Το parboiled ρύζι της εταιρείας Ομοσπονδία είναι ρύζι που έχει βραστεί εν μέρει στο φλοιό. Τα τρία βασικά βήματα του parboiling είναι το μούλιασμα, ο ατμός και η ξήρανση. Αυτά τα βήματα διευκολύνουν την επεξεργασία του ρυζιού με το χέρι, ενισχύοντας ταυτόχρονα το θρεπτικό του προφίλ.

Τιμή 1,19 €