• ΑΡΚΑΔΙ ΣΑΠΟΥΝΟΠΛΑΚΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 4x150gr.
  • ΑΡΚΑΔΙ ΣΑΠΟΥΝΟΠΛΑΚΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 4x150gr.

ΑΡΚΑΔΙ ΣΑΠΟΥΝΟΠΛΑΚΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 4x150gr.

50535
2154000044444
2,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπαδοπουλου πολυδημητριακα με πρωτεϊνη 160gr, σοκολατα & ξηροι καρποι

Η Παπαδοπούλου Πολυδημητριακά με πρωτεΐνη 160gr, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε γεύση και ενέργεια με κάθε δάγκωμα. Απολαύστε τον συνδυασμό της πλούσιας σοκολάτας με την τραγανή υφή των ξηρών καρπών, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε τα οφέλη της υψηλής πρωτεΐνης που προσφέρει. Ανακαλύψτε τη γεύση και την ποιότητα της Παπαδοπούλου Πολυδημητριακών σήμερα!
Τιμή 2,16 €

ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΟΥ ΜΑΥΡΟ (8116)

Ανανεώστε την σειρά σας με το μοντέρνο και κομψό ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΟΥ ΜΑΥΡΟ (8116) από την εταιρία μας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το ανοιχτήρι για μπουκάλια θα σας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια. Με κομψό μαύρο χρώμα που ταιριάζει σε κάθε κουζίνα, αυτό το ανοιχτήρι είναι ο τέλειος σύντροφος για τις στιγμές χαλάρωσης και χαράς. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το δικό σας τώρα! Μείνετε στυλάτοι και πάντα έτοιμοι γι
Τιμή 3,10 €

Oral-B οδοντόβουρτσα ultra thin pro gum care μπλε έξτρα μαλακή

Η Oral B οδοντόβουρτσα Ultra Thin Pro Gum Care είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν υγιείς ούλα και λαμπερά δόντια. Η προηγμένη τεχνολογία της χτίζει μια αόρατη ασπίδα γύρω από τα δόντια σας, προσφέροντας προστασία και φροντίδα. Αποκτήστε τώρα την Oral B Ultra Thin Pro Gum Care και απολαύστε ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 1,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Lipton ice tea λεμόνι 1,5lt

Αναζωογονητική γεύση λεμονιού που ξυπνάει τις αισθήσεις. Απολαύστε τη δροσιστική αίσθηση του Lipton ice tea λεμόνι 1,5lt και ανανεώστε τον εαυτό σας με κάθε γουλιά. Μια απόλαυση γεμάτη φρεσκάδα που δεν μπορείτε να αντισταθείτε.
Τιμή 1,50 €

Dixan σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 68μεζ 3,4kg

Η Dixan σκόνη 68μεζ, 3,40kg ωκεανός της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά ρούχα που μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία στα υφάσματα. Αποκτήστε το Dixan σκόνη 68μεζ σήμερα και απολαύστε καθαρά και δροσερά ρούχα με ένα μόνο πλύσιμο.

Τιμή 12,06 €

Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr

Το Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr της εταιρίας Minos είναι μια απολαυστική γεύση που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Πόλης. Με την πλούσια γεύση του και τη μοναδική υφή του, το Minos τσουρέκι πολίτικο είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας ή το τσάι σας. Απολαύστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,94 €