• HARPIC WC ΥΓΡΟ ΠΑΠΙ 750ML CITRUS ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ
  • HARPIC WC ΥΓΡΟ ΠΑΠΙ 750ML CITRUS ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ

HARPIC WC ΥΓΡΟ ΠΑΠΙ 750ML CITRUS ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ

50325
5201347176983
1,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδια σκορδο γκρανουλε 500gr, σακουλα

Το Ινδικό σκόρδο γκρανουλέ 500gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και τη ξεχωριστή μυρωδιά του, θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε. Απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα του Ινδικού σκόρδου γκρανουλέ 500gr και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με ένα από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά στην παγκόσμια κουζίνα.
Τιμή 7,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό hyaluronic 750ml

Το κρεμοσάπουνο Παπουτσάνης natura hyaluronic 750ml είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε την επιδερμίδα σας με φυσικό τρόπο. Η υαλουρονική οξύ προσφέρει ενυδάτωση και ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ η απαλή του υφή αφήνει μια αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια πιο λαμπερή επιδερμίδα κάθε μέρα!
Τιμή 1,75 €

Cif power & shine υγρό καθαριστικό κουζίνας 700ml

Η CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE KITCHEN είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα της κουζίνας σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί άμεσα τους λίπους και τις επικαθίσεις, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αντικεραυνικές. Αποκτήστε το CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE KITCHEN σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό περιβάλλον στην κουζίνα σας.
Τιμή 1,26 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 6.65 έντονο κόκκινο 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Herbal essences σαμπουάν αργανέλαιο 400ml

Το Herbal Essences Pure Μαροκινό έλαιο argan είναι ένα σαμπουάν 90% φυσικής προέλευσης* με φυσικά συστατικά και ενεργά αντιοξειδωτικά, που βοηθά στον καθαρισμό και την προστασία των μαλλιών σας.

*καθαρισμένο νερό (purified water) και υλικά συστατικών φυσικής προέλευσης με περιορισμένη επεξεργασία.

Τιμή 3,47 €

Συμεωνίδης καρυδόψιχα 150gr

Τα καρυδόψιχα της εταιρείας Συμεωνίδης σε συσκευασία 150γρ προσφέρουν μια νόστιμη και τραγανή γευστική εμπειρία. Τα καρυδόψιχα αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή σνακ, καθώς συνδυάζουν τη γεύση των καρυδιών με τη χαρακτηριστική υφή των ψιχάκων.

Τιμή 2,61 €