• Νέο
  • Θρέψις λιναρόσπορος καπνιστός 350gr
  • Θρέψις λιναρόσπορος καπνιστός 350gr

Θρέψις λιναρόσπορος καπνιστός 350gr

51054
5200388400620
4,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΑΛΟΧΡΩΜ ΚΟΝΤΑΡΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ - (3m) (ΨΙΛΗ ΒΙΔΑ)

Αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΑΛΟΧΡΩΜ ΚΟΝΤΑΡΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ - (3m) (ΨΙΛΗ ΒΙΔΑ) τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνιση και την λειτουργικότητα του χώρου σας! Με την εξαιρετική ποιότητα και την εύκολη εγκατάσταση, αυτό το κοντάρι θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
Τιμή 3,76 €

Παιδικh καρεκλα πορτοκαλι cm-410

Η παιδική καρέκλα πορτοκαλί cm-410 είναι ο τέλειος σύντροφος για τους μικρούς μας φίλους. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, αυτή η καρέκλα προσφέρει άνεση και ασφάλεια σε κάθε χρήση. Με την πορτοκαλί απόχρωση να δίνει φωτεινότητα και χαρά στον χώρο, οι μικροί μας φίλοι δεν θα θέλουν να σηκωθούν από αυτήν την καρέκλα! Αποκτήστε τώρα την παιδική καρέκλα πορτοκαλί cm-410 και δώστε στα παιδιά σας έναν χώρο που θα τους εμπνεύσει και
Τιμή 7,97 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ MIXED BERRIES 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Απολαύστε την απαλή γεύση των φρούτων του δάσους με το VAK ηλεκτρονικό τσιγάρο Mixed Berries. Με 20mg νικοτίνης και χωρητικότητα 2ml, προσφέρει 600 τζούρες απόλαυσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος!
Τιμή 6,75 €

MISS SANDY MICELLAR 250ml

Η MISS SANDY MICELLAR 250ml είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του προσώπου σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Αποκτήστε την MISS SANDY MICELLAR 250ml σήμερα και απολαύστε ένα λαμπερό και υγιές δέρμα κάθε μέρα!
Τιμή 1,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 1,99 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια λεμόνι 4x15τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα φρεσκάδας λεμονιού. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 0,95 €

Tulip καραμέλες με ούζο 1kg

Οι καραμέλες Tulip με ούζο είναι γλυκά που περιέχουν το γνωστό αλκοολούχο ποτό ούζο στη γεύση τους. Το ούζο είναι ένα ανισόμερο ποτό με έντονη γεύση ανηθίληκης και ανταγωνιστικών αρωμάτων, και χρησιμοποιείται ευρέως στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

Τιμή 5,86 €

Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr

Καστανό ρύζι από την εταιρεία Τυρολέζα, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Ιδανικό για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Τιμή 1,32 €

Κτήμα χειμωνίδη 100% χυμός ρόδι γλυκός σε γυάλινο 250ml

Ζουργάνα αληθινή γεύση, απόλυτη απόλαυση. Απολαύστε τον 100% φυσικό χυμό ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη σε κάθε γουλιά. Μια εμπειρία γεύσης που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αυθεντικότητα. Ανακαλύψτε τη γλυκιά απόλαυση του φυσικού χυμού ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
Τιμή 2,04 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού