• TNS ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ 108cm - (ΜΑΥΡΗ) (09-950-0637) | MrPanda.gr
  • TNS ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ 108cm - (ΜΑΥΡΗ) (09-950-0637) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ 108cm - (ΜΑΥΡΗ) (09-950-0637)

50236
5204558003741
2,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κουτι αποθηκευσης οβαλ με καπακι σιλικονης 4,0lt sa-945

Το Κουτί αποθήκευσης οβάλ με καπάκι σιλικόνης 4,0lt sa-945 είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση και την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, αυτό το κουτί θα προσθέσει στυλ και οργάνωση στον χώρο σας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 3,15 €

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)

Η απόλαυση της απίστευτα γευστικής σοκολάτας γάλακτος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Με κάθε δάγκωμα, θα αισθανθείτε την πλούσια γεύση της ποιοτικής σοκολάτας να λιώνει στο στόμα σας, κερδίζοντας τις καρδιές όλων εκείνων που αναζητούν μια απόλυτα ευχάριστη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα το δικό σας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 0,64 €

Papoutsanis σαπουνι 150gr, koymkoyat

Το Papoutsanis σαπούνι 150gr είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Με φυσικά συστατικά και απαλή σύνθεση, καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα σας ενώ παράλληλα το προστατεύει και το ενυδατώνει. Η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Mario noodles με λαχανικά 5x70gr

Οι Mario noodles με λαχανικά 5x70gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Απολαύστε τη νόστιμη γεύση των noodles σε συνδυασμό με φρέσκα λαχανικά, για μια θρεπτική γεύση που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε γεύσεις από όλο τον κόσμο με τα Mario noodles με λαχανικά 5x70gr!
Τιμή 1,64 €

Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml

Προϊόν κατάλληλο για να καταπολεμούνται μύγες, κουνούπια, σφίγγες, σκώροι και άλλα έντομα.

Διαθέτει έγκριση κυκλοφορίας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φύλλα δεδομένων ασφαλείας και φύλλα τεχνικών χαρακτηριστικών. Αρ. Πρωτ. 186915

Τιμή 9,75 €

Κρασοπατέρας ρετσίνα 11% vol 1,5lt

Ο Κρασοπατέρας ρετσίνα 11% vol 1,5lt αναφέρεται σε μία συσκευασία κρασιού τύπου ρετσίνας, με αλκοολικό βαθμό 11% κατά όγκο και χωρητικότητα 1,5 λίτρου. Η ρετσίνα είναι ένα ελληνικό κρασί που έχει αρωματιστεί με ρετσίνα, ένα είδος πεύκου. Το αρωματικό αυτό πρόσθετο προσδίδει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και γεύση στο κρασί.

Τιμή 2,35 €

Oscar κουβερτούρα υγείας 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,63 €

Felce azzurra υγρό πλυντηρίου ρούχων κλασικό 1,595lt

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τα 130 χρόνια πορείας το κάνουν ένα μοναδικό προ'ι'όν με σφραγίδα Ιταλικής προέλευσης και παράλληλα μία οικονομική λύση που συμπληρώνει το πλύσιμο των ρούχων σας.Έντονα αρωματικά μαλακτικά στοιχεία για άψογο αποτέλεσμα με το χαρακτηριστικό άρωμα,αξίζει τη δοκιμή...

Πλήρως πιστοποιημένο κατά την παραγωγή στα καλύτερα εργοστάσια της Ιταλίας σύμφωνα με όλα τα πρότυπα ασφαλείας,κατάλληλο και για μάλλινα για να προσφέρει την ίδια φροντίδα όπως χρειάζεται και το δέρμα.

Τιμή 5,50 €