• Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml Elvive Loreal - 1
  • Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml Elvive Loreal - 2
  • Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml Elvive Loreal - 1
  • Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml Elvive Loreal - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElvive Loreal

Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml

Το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις φθείρουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα των μαλλιών, δημιουργώντας μικρό-σπασίματα στην επιφάνεια τους. Η τρίχα γίνεται λεπτή και αδύναμη, χωρίς σώμα, άγρια, θαμπή.

1395
3600521705971
3,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Sodium Chloride, Parfum Fragrance CI 77891/Titanium Dioxide, Guar, Hydroxypropyltrimonium Chloride, Mica, Coco Betaine, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Steareth 4, Acetic Acid, Peg-100 Stearate, Arginine, Trideceth-30, Trioeceth-3, Salicylic Acid, Limonene, Fumaric Acid, Linalool, Benzyl Alcohol, Amoo Methicone, 2-Oleamoo-L Octadecanediol, Alpha-Isomethyl Ionone, Carbomer, Serne, Citric Acid, Citronellol, Hexylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Glycol Ostearate.
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ σε όλο το τριχωτό και ξεβγάλτε.
Οδηγίες Προφύλαξης
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως.
Στοιχεία Προμηθευτή
L’OREAL HELLAS A.E, Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 39A, 142 34 Νέα Ιωνία, Αττική - Τηλ.: 210 6188500

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 κλασικό 200ml

Το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC 2 IN 1 CONDITIONER είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αντικαταμίκρυστη προστασία από την πιτυρίδα. Αποκτήστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας με το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC 2 IN 1 CONDITIONER και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 2,40 €

Herbal essences σαμπουάν λευκό γκρέιπφρουτ 400ml

To Herbal Essences πιστεύει στην επίδραση της φύσης στην ομορφιά. Πλέον, σε συνεργασία τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους, KEW, μια παγκόσμια αρχή για τα φυτά, προωθούμε τη χρήση αληθινών βοτάνων.

Τιμή 3,47 €

Herbal essences σαμπουάν τριαντάφυλλο για λάμψη 400ml

Το Herbal Essences σαμπουάν 400ml με εκχύλισμα τριαντάφυλλου ανάβει το χρώμα σας και αναζωογονεί τα μαλλιά σας. Απολαύστε μια απαλή και λαμπερή εμφάνιση με το αγαπημένο σας αρωματικό σαμπουάν Herbal Essences. Ανακαλύψτε τη μαγεία των φυτικών εκχυλισμάτων και ανανεώστε τα μαλλιά σας με το μοναδικό αυτό προϊόν!
Τιμή 3,47 €

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 φρεσκάδα λεμονιού 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Citrus Fresh καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής με λιπαρότητα, για αίσθηση φρεσκάδας και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Το σαμπουάν Citrus είναι σχεδιασμένο για να σας χαρίζει όμορφα και απαλά μαλλιά, βαθιά ενυδατωμένα και έως και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,53 €

Mil-Mil σαμπουάν neutro con miele 1000ml

Το Mil-Mil σαμπουάν neutro με μέλι 1000ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με μέλι θα δώσει στα μαλλιά σας απαλότητα και λάμψη, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει και θα τα ενυδατώσει βαθιά. Αποκτήστε το Mil-Mil σαμπουάν neutro με μέλι τώρα και αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν!
Τιμή 2,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Stamos μπουγάτσα με κρέμα 560gr

Η μπουγάτσα με κρέμα είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που αποτελείται από λεπτές φύλλο πίτας γεμισμένες με γλυκιά κρέμα. Η μπουγάτσα Stamos είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και προσφέρει μια νόστιμη εμπειρία γεύσης. Η συσκευασία των 560gr προσφέρει αρκετή ποσότητα για να απολαύσετε αυτό το γλυκό με την οικογένεια και τους φίλους σας. Απολαύστε τη μπουγάτσα Stamos με κρέμα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία!

Τιμή 2,35 €

Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr

Το Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr της εταιρίας Sdoukos είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τα ωμά φυστίκια κελυφωτά σε κάθε διάσταση και απολαύστε ένα υγιεινό και γευστικό σνακ όπου κι αν βρίσκεστε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,55 €

Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων λωτός του μπαλί 45μεζ 2,025lt

Το Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων λωτός του μπαλί 45μεζ 2,025lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας απαλά και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε το Neomat σήμερα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοση που προσφέρει!
Τιμή 6,02 €