• ROSHEN WAFERS SANDWICH ΤΡΑΓΑΝΗ ΓΚΟΦΡΕΤΑ 142gr.
  • ROSHEN WAFERS SANDWICH ΤΡΑΓΑΝΗ ΓΚΟΦΡΕΤΑ 142gr.

ROSHEN WAFERS SANDWICH ΤΡΑΓΑΝΗ ΓΚΟΦΡΕΤΑ 142gr. - (ΦΡΑΟΥΛΑ)

50223
4823077642098
1,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tavern πιατο βαθυ ταβερνας λευκο 25cm md630

Το βαθύ πιάτο ταβέρνας λευκό 25cm md630 είναι ο τέλειος σύντροφος για τις στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στο σπίτι σας. Με το κομψό του design και την ανθεκτική κατασκευή του, θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία φαγητού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 4,28 €

Melitta καφές espresso bella crema intenso σε κόκκους 1kg

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με τον καφέ espresso Melitta bella crema no4. Απολαύστε την πλούσια γεύση του 100% arabica καφέ σε κόκκους, που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο απόλαυσης και αρώματα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει κάθε γλυκό και πικάντικο νότα, και ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ γεύσης και άρωματος. Κάντε δικό σας τον Melitta καφέ espresso για αξέχαστες στιγμές γεύσης και απόλαυσης!
Τιμή 26,47 €

Τραγανομανια pop corn 100gr,

Η τραγανή γεύση του pop corn Τραγανομανία θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Με την πρώτη δοσούλα, τα γευστικά σας κύματα θα αναστατωθούν και δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να θέλετε κι άλλο. Απολαύστε το pop corn Τραγανομανία και ετοιμαστείτε για μια απόλυτα γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει με το πρώτο δάγκωμα.
Τιμή 0,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Ήλιος πιπέρι μαύρο χονδρό βάζο με μύλο 40gr

Το μαύρο χονδρό πιπέρι από την εταιρία Ήλιος είναι η ιδανική προσθήκη για να δώσει μια μοναδική γεύση και αρωματική νότα στα φαγητά σας. Με τον ειδικά σχεδιασμένο μύλο, μπορείτε να απολαύσετε τη φρεσκάδα και την ένταση του πιπεριού με κάθε περιστροφή. Αναδείξτε τις γεύσεις και δώστε ένα νέο επίπεδο γευστικής απόλαυσης στα μαγειρευτά σας με το μαύρο χονδρό πιπέρι της εταιρίας Ήλιος.
Τιμή 2,33 €

Bio paper jumbo big βιοδιασπώμενο καλαμάκι σπαστό πολύχρωμο 22cm 25τεμ

Το βιοδιασπώμενο χαρτόκαλαμο jumbo big είναι ιδανικό για την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμάκιων και την προστασία του περιβάλλοντος. Το σπαστό χαρτόκαλαμο έχει μήκος 22cm και παρέχει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την καθημερινή χρήση καλαμάκιων. Είναι πολύχρωμο και περιλαμβάνει 25 τεμάχια, κάνοντάς το ιδανικό για πάρτυ, εκδηλώσεις και χρήση στο σπίτι.

Τιμή 0,47 €

3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι 500gr

Η 3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση των μπιζελιών σε κάθε ματσάκι και δημιουργήστε γευστικές συνταγές που θα κάνουν το φαγητό σας ακόμα πιο νόστιμο. Αγοράστε τώρα την 3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι και απολαύστε την πλούσια γεύση και τα θρεπτικά οφέλη της!
Τιμή 2,19 €

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 500gr

Το Νέο ΕΥΡΗΚΑ Classic, χάρις στη νέα γενιά ενζύμων και τους λευκαντικούς παράγοντες που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Με 2x δράση κάνει τα λευκά να αστράφτουν ενώ είναι έως και +40% πιο αποτελεσματικό σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση.

Τιμή 5,14 €

Premium μαρκαδόρος ανεξίτηλος μαύρος 10τεμ

Ο Premium μαρκαδόρος ανεξίτηλος μαύρος 10τεμ της εταιρίας Premium είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε δημιουργική σας δραστηριότητα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ανεξίτηλα σχέδια που θα διαρκέσουν με το πέρασμα του χρόνου. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τον σήμερα και ξεχωρίστε με το στυλ και την ποιότητά σας!
Τιμή 5,46 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού