• -0,36 €
  • ROSHEN LACMI ΣΟΚΟΛΑΤΑ 90gr.
  • ROSHEN LACMI ΣΟΚΟΛΑΤΑ 90gr.

ROSHEN LACMI ΣΟΚΟΛΑΤΑ 90gr. - (ΓΚΟΦΡΕΤΑ ΚΑΚΑΟ)

50217
4823077633195
1,13 €
1,49 €
Έκπτωση -0,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ φαγητοδοχειο στρογγυλο 3τεμ

Ανακαλύψτε τον τρόπο να απολαμβάνετε τα γεύματά σας με στυλ και πρακτικότητα με το Κυκλωψ φαγητοδοχείο στρογγυλό 3 τεμαχίων. Με ποικιλία χρωμάτων και μοντέρνο design, αυτό το σετ θα κάνει το φαγητό σας ακόμη πιο ευχάριστο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 3,30 €

Τουμπουρλέκα πονηρό 90gr

Το Τουμπουρλέκα 90gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχαριστημένοι με την αγορά σας. Με την απίστευτη γεύση και την πλούσια υφή του, αυτό το προϊόν θα σας δώσει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Τουμπουρλέκα 90gr και να απολαύσετε μια απόλυτα ικανοποιητική αγορά.
Τιμή 1,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Poco loco τορτίγια σταρένια 25cm 18τεμ 1200gr

Λεπτές μαλακές πίτες, οι τορτίγιες είναι ιδανικές για να τυλίξουν κάθε είδους γέμιση από τυριά και αλλαντικά ως καπνιστό σολομό. Ψήνονται στην τοστιέρα ή στο γκριλ, τηγανίζονται, καθώς και καταναλώνονται ωμές. Δοκιμάστε τες σα βάση για πίτσα ή φτιάξετε μπουρίτος, φαχίτας, κεσαδίγιας και άλλα μεξικάνικα πιάτα! Είναι νόστιμες και σας γλιτώνουν από χρόνο όταν θέλετε ένα σνακ εξπρές, για τη δουλειά, για το κολατσιό στο σχολείο και για κάθε ώρα της ημέρας! Δημιουργήστε άπειρους γευστικούς συνδυασμούς, γλυκούς ή αλμυρούς, όπως κρέπες, τοστ, πίτσα, τορτίγια ρολς.

Τιμή 5,62 €

Topine gel χλωρίνη με λεμόνι 2x750ml

Το ενεργό χλώριο ΤOPINE GEL ULTRA στην παχύρρευστη μορφή GEL, μένει και δρα αποτελεσματικά σε κάθετες επιφάνειες π.χ. λεκάνη τουαλέτας, για εξαιρετικά αποτελέσματα. Καθαρίζει, λευκαίνει και αρωματίζει πλακάκια, νεροχύτες, είδη υγιεινής, επιφάνειες εμαγιέ, φορμάικα, μάρμαρα, και μωσαϊκά. Τώρα, το αγαπημένο άρωμα Λεμόνι, διαθέσιμο σε νέα οικονομική συσκευασία 2L!

Τιμή 3,21 €

Whiskas γατοτροφή duo στεριά και θάλασσα 4x85gr

Η Whiskas γατοτροφή duo στεριά και θάλασσα 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κρέας και θαλασσινά σε κάθε δόση, προσφέρει έναν πλούσιο γευστικό συνδυασμό που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του αγαπημένου σας κατοικίδιου. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση της Whiskas γατοτροφής duo στεριά και θάλασσα και προσφέρετε στη γάτα σας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία που δε θα μπορέσει να αντισταθεί.
Τιμή 2,50 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml

Η Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε ένταση και λάμψη στις δημιουργίες σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ευκολία στη χρήση του, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το εμπνευσμένο σας σχεδιασμό! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά γλυκά και γλυκές δημιουργίες.
Τιμή 1,79 €