• -0,36 €
  • ROSHEN BUBBLE ΣΟΚΟΛΑΤΑ 80gr.
  • ROSHEN BUBBLE ΣΟΚΟΛΑΤΑ 80gr.

ROSHEN BUBBLE ΣΟΚΟΛΑΤΑ 80gr. - (ΥΓΕΙΑΣ)

50215
4823077626203
1,13 €
1,49 €
Έκπτωση -0,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

RICE UP ΤΣΙΠΣ ΟΛΙΚΗΣ 60gr. - (ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ & ΞΥΔΙ)

Ανακαλύψτε τη γεύση και την υγεία με τα RICE UP τσιπς ολικής με θαλασσινό αλάτι και ξύδι! Μια νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ που θα ικανοποιήσει τις γευστικές τους ανάγκες. Απολαύστε τη γεύση της θάλασσας και το άρωμα του ξυδιού σε κάθε δαγκωνιά, και ανανεώστε τις επιλογές σας με τα RICE UP τσιπς ολικής!
Τιμή 0,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless μαλακτικό aroma boost cotton clean 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt cotton clear θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,77 €

Gliss conditioner ultimate repair 200ml

Για πολύ ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε το Conditioner Ενδυνάμωσης Gliss Ultimate Repair με ΥΓΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ + PEARL SERUM καλύπτει στοχευμένα τις ανάγκες των πολύ ταλαιπωρημένων, ξηρών μαλλιών, επαναφέρει τη χαμένη κερατίνη και επανορθώνει εντατικά τη δομή της τρίχας.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης. Κορμός μπουκαλιού από 30% ανακυκλωμένο PE.

Τιμή 2,38 €

Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl 4x80τεμ

Τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, τα μωρομάντηλα Pampers θα κρατήσουν το δέρμα του μωρού σας στεγνό και προστατευμένο. Επιπλέον, η απαλή φόρμουλα τους είναι κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα, ενώ το δροσερό άρωμά τους θα αφήσει το μωράκι σας αναζωογονημένο και φρέσκο. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl και προσφέρ
Τιμή 4,70 €