• LACTA ΣΟΚΟΛΑΤΑ (4x30gr.)
  • LACTA ΣΟΚΟΛΑΤΑ (4x30gr.)

LACTA ΣΟΚΟΛΑΤΑ (4x30gr.)

50114
7622202234040
2,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 INSTANT VOLUME 250ml

Η WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 INSTANT VOLUME 250ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε άμεσο όγκο στα μαλλιά σας. Με μια μόνο εφαρμογή, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν ένα αέρινο και φυσικό όγκο που θα διαρκέσει όλη μέρα. Η ειδική φόρμουλα της WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 εξασφαλίζει μέγιστη κράτηση χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας. Αναδείξτε το στυλ σας και αποκτήστε εντυπωσιακό όγκο με την WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 INSTANT VOLUME 250ml!
Τιμή 3,21 €

Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι

Τα λουκούμια Μελετιάδη είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση με γεύση πορτοκάλι. Με τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα, τα λουκούμια αυτά θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των αισθήσεων. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία που θα σας κερδίσει.
Τιμή 2,39 €

ΠΛΥΝΤΗΡΕΞ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΣΚΟΝΗ 950gr - (1+1 ΔΩΡΟ)

Αυτό το πλυντήριο αποσκληρυντικό ρούχων σκόνης 950gr θα κάνει τα ρούχα σας πιο μαλακά και απαλά από ποτέ. Η ισχυρή του σύνθεση αφαιρεί αποτελεσματικά τις αλάτια και τις ασβεστικές ενώσεις από τα ρούχα σας, κρατώντας τα όμορφα και φρέσκα. Μην αφήνετε τις ατέλειες των σκληρών νερών να καταστρέψουν τα αγαπημένα σας ρούχα. Αποκτήστε το πλυντήριο αποσκληρυντικό ρούχων σκόνης τώρα και απολαύστε μαλακά και φρέσκα ρούχα κάθε φορά που τα φοράτε
Τιμή 5,35 €

Uniglass 53038 ποτηρι whisky marocco 27cl 12τεμ

Το ποτήρι whisky Marocco 27cl της Uniglass είναι ο τέλειος σύντροφος για τις στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Με κομψό design και χωρητικότητα 27cl, απογειώνει την εμπειρία σας με το αγαπημένο σας ποτό. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 12 τεμαχίων και απολαύστε την ποιότητα και την αισθητική της Uniglass σε κάθε ποτήρι.
Τιμή 11,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 1,5lt 19x14x9cm

Το Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 1,5lt 19x14x9cm της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος τρόπος να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και ευκολία. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, αυτό το φαγητοδοχείο θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και τα γεύματά σας πιο οργανωμένα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Sterk.
Τιμή 1,00 €

Bodycare σερβιέτα ελαφριάς ακράτειας maxi 28τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 3,82 €

Φλώρινας cola 2lt

Η μοναδική Cola Φλώρινας Δινάκη από φυσικό ξινό νερό, τώρα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά από το φυτό Στέβια και 0 θερμίδες!

Τιμή 1,02 €