• Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι Μελετιάδη - 1
  • Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι Μελετιάδη - 2
  • Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι Μελετιάδη - 3
  • Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι Μελετιάδη - 4
  • Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι Μελετιάδη - 5
  • Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι Μελετιάδη - 6
  • Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι Μελετιάδη - 1
  • Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι Μελετιάδη - 2
  • Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι Μελετιάδη - 3
  • Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι Μελετιάδη - 4
  • Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι Μελετιάδη - 5
  • Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι Μελετιάδη - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜελετιάδη

Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι

Τα λουκούμια Μελετιάδη είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση με γεύση πορτοκάλι. Με τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα, τα λουκούμια αυτά θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των αισθήσεων. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία που θα σας κερδίσει.
25696
5202889304308
2,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda γαντια κουζινας sensitive large

Τα Vileda γάντια κουζίνας sensitive large είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ευαισθησία στην επιδερμίδα, προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση κατά τη χρήση. Αποτελούν τον ιδανικό σύντροφο στην κουζίνα σας, εξασφαλίζοντας αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποκτήστε τα Vileda γάντια κουζίνας sensitive large τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπει?
Τιμή 1,53 €

Tns ρόμπα γυναικεία οινοπνευματί one size

Η ρόμπα γυναικεία Tns είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα στο σπίτι της. Με το μοναδικό οινοπνευματί χρώμα της και το one size που την κάνει κατάλληλη για κάθε σωματότυπο, αυτή η ρόμπα θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 10,82 €

PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (56μεζ.) - (2,80lit) (BLACK)

Το Persil υγρό πλυντηρίου ρούχων σε μεγάλη συσκευασία 2,80 λίτρων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα ρούχα της πάντα καθαρά και φρέσκα. Η μαύρη απόχρωση του δίνει μια πολυτελή εμφάνιση στο πλυντήριο σας, ενώ η ποιότητα και η αποτελεσματικότητά του θα σας εντυπωσιάσουν. Αφήστε το Persil να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε πάντα καθαρά και αρωματικά ρούχα, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Α
Τιμή 10,36 €

ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 300gr -20Λ

Η ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 300gr -20Λ είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε ότι πραγματικά φροντίζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με την απαλή της υφή και τη γεύση των φρούτων, θα γίνει αμέσως η αγαπημένη επιλογή σας για τα πρωινά ή τα απογεύματα σας. Μην το χάσετε!
Τιμή 6,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός grapefruit 1lt

Ο χυμός γκρέιπφρουτ "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια δροσιστική και ξινή επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα του γκρέιπφρουτ σε χυμό. Ο γκρέιπφρουτ είναι γνωστός για την ιδιαίτερη γεύση του, που συνδυάζει την ξινότητα και τη φρεσκάδα.

Τιμή 1,39 €

Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ

Το ΟΕΜ κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Το κερί αυτό έχει μια διάρκεια καύσης περίπου 4 ώρες και έχει άρωμα τριαντάφυλλου. Είναι ιδανικό για δημιουργία ατμόσφαιρας και ρομαντισμού σε διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις.
Τιμή 2,19 €

Axion παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό με άρωμα φρεσκάδας 4lt

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 33ml σε 3L νερό.

Συμπυκνωμένη και παχύρευστη σύνθεση. Απολυμαίνει (χωρίς ΕΟΦ), λευκαίνει, καθαρίζει την μούχλα, μαυρίλες κλπ. Εξουδετερώνει μυρωδιές. 4% ενεργό χλώριο

Περιέχει υψηλό ποσοστό χλωρίου και είναι πιο παχύρευστη από άλλες χλωρίνες.

Τιμή 3,16 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο λεμόνι spray 750ml

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό, με σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο. Ένα μόνο πέρασμα αρκεί, για να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει αιτίες αλλεργιών που συνδέονται με τη σκόνη, τη γύρη, τον σκύλο και τη γάτα. Επιπλέον, αφαιρεί κάθε ίχνος βρομιάς και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι είναι ιδανικό για το μπάνιο, τη κουζίνα και τις επιφάνειες του σπιτιού,που πλένονται, όπως: ψυγεία, νεροχύτες, μπανιέρες, βρύσες, πόμολα, επιφάνειες γραφείου, καρέκλες, έπιπλα βεράντας κλπ.

Τιμή 2,79 €

Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226

Ο Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας καθήκον. Με την ανθεκτική του κατασκευή και τις βολικές ρόδες, σας παρέχει άνεση και ευκολία στις καθημερινές σας εργασίες. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τον Κύκλωψ κουβά πλαστικό σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τις μετακινήσεις σας!
Τιμή 3,89 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού