• SALKO ΜΠΛΟΚ 100Φ - (ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ) (34.5x16)
  • SALKO ΜΠΛΟΚ 100Φ - (ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ) (34.5x16)

SALKO ΜΠΛΟΚ 100Φ - (ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ) (34.5x16)

50015
5202832014018
4,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Trident max splash τσίχλες με βανίλια & μέντα 22gr

Το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αρωματικό εμπνευσμένο από τις φρέσκες βανίλιες της Μαδαγασκάρης. Με την αναζωογονητική του γεύση και τη μακρά προστασία από την κακοσμία του στόματος, το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση δροσιάς και γλυκιάς γεύσης!
Τιμή 0,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Macao πάπρικα κόκκινο πιπέρι 50gr

Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από την αλέσημη ξηρή πούδρα των κόκκων του πιπεριού Capsicum annuum. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες πιπεριού, και ανάλογα με την ποικιλία, η πάπρικα μπορεί να είναι γλυκιά, πικάντικη, ή και καπνισμένη. Στην περίπτωση της πάπρικας κόκκινου πιπεριού, η πούδρα προέρχεται από κόκκους πιπεριού που έχουν ωριμάσει και έχουν αποξηρανθεί.

Τιμή 0,81 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr

Οι Κούρκουλοι κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr της εταιρίας Κούρκουλος είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ! Με την τραγανή υφή τους και τη γεμάτη γεύση των σπόρων, θα σας καταπλήξουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και ανανεώστε τις ενέργειες σας με αυτό το νόστιμο σνακ! Αποκτήστε τους τώρα και απολαύστε την μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,61 €

Ιον κουβερτούρα ζαχαροπλαστικής με 58% κακάο 2x1kg

Η Ιον κουβερτούρα ζαχαροπλαστικής με 58% κακάο 2x1kg είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε έναν μοναδικό, γευστικό τόνο στις δημιουργίες σας. Με την υψηλή ποσοστό κακάο, απογειώνει τη γεύση και την ποιότητα των γλυκών σας, ενώ προσφέρει απόλαυση σε κάθε δείγμα. Αποκτήστε τώρα την Ιον κουβερτούρα ζαχαροπλαστικής και ανακαλύψτε τη διαφορά στις δημιουργίες σας!
Τιμή 23,37 €

Sidirela χρωμοπροστασία με καθαριστικό λεκέδων 12φύλλα

Η Sidirela χρωμοπροστασία με καθαριστικό λεκέδων 12 φύλλα είναι το ιδανικό προϊόν για να προστατεύετε τα αγαπημένα σας ρούχα από λεκέδες και φθορές. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Sidirela, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ρούχα σας θα παραμείνουν νέα και λαμπερά για πολύ καιρό. Αποκτήστε τώρα τη Sidirela χρωμοπροστασία και απολαύστε άνετα και απροβλημάτιστα κάθε στιγμή της ημέρας σας.
Τιμή 0,79 €

Sterk select καλάθι γραφείου πλαστικό 28x29cm

Ανανεωτικό και λειτουργικό, το Sterk select καλάθι γραφείου πλαστικό 28x29cm θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο εργασίας σας με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με μοντέρνο design και λειτουργικότητα, το καλάθι γραφείου Sterk select θα γίνει η ιδανική προσθήκη στον εργασιακό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο γραφείο!
Τιμή 1,84 €