• ΑΥΓΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΛΙΠ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  6 ΘΕΣΕΩΝ (YU-115)  - 1
  • ΑΥΓΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΛΙΠ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  6 ΘΕΣΕΩΝ (YU-115)  - 1

ΑΥΓΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΛΙΠ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 6 ΘΕΣΕΩΝ (YU-115)

41716
8696219382499
1,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 1lit - (-0,50€)

Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά και λαμπερή επιδερμίδα με το ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 1lit! Η μοναδική σύνθεσή του ενυδατώνει βαθιά και προστατεύει τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα υγιές και λαμπερό εμφάνιση! Αγοράστε τώρα και επωφεληθείτε από την εκπληκτική έκπτωση των 0,50€!
Τιμή 2,19 €

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x12x41cm 25τεμ

Μια υπέροχη τσάντα χαρτίνη 25 τεμαχίων, με διαστάσεις 32x12x41 εκατοστά, σε φυσικό καφέ χρώμα και όμορφο στριφτό χερούλι. Η τέλεια επιλογή για να μεταφέρετε τα αγοραστικά σας με στυλ και άνεση. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε σε κάθε σας εμφάνιση!

Τιμή 3,70 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PURE FOAM 0% 750ml

Ανακαλύψτε την απαλή φρεσκάδα του NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PURE FOAM 0% 750ml. Με μια μοναδική φόρμουλα που δεν περιέχει παραβένια, αυτό το αφρόλουτρο θα σας χαρίσει μια αίσθηση καθαριότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της μεταμορφωτικής φροντίδας με το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PURE FOAM 0% 750ml.
Τιμή 2,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Γλάρος αλάτι 400gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Γλάρος σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,73 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μεγάλες 10τεμ 820gr

Οι αξιαγάπιτες πίτες Καραμολέγκος είναι μεγάλες και έρχονται σε συσκευασία 10 τεμαχίων με συνολικό βάρος 820 γραμμάρια. Αποτελούν μια νόστιμη επιλογή για μια γρήγορη και γευστική γεύματα.

Τιμή 2,54 €

Κύκλωψ σέικερ βιδωτό για καλαμάκι

Το βιδωτό σέικερ για καλαμάκι είναι ένα ειδικό εργαλείο σχεδιασμένο για τον ανακατευτικό χειρισμό ροφημάτων που σερβίρονται με καλαμάκι, όπως smoothies, κοκτέιλ και άλλα ποτά που περιλαμβάνουν καλαμάκι. Το βιδωτό σέικερ για καλαμάκι συνήθως διαθέτει μια ειδική άκρη ή στόμιο που είναι συμβατό με τη διάμετρο του καλαμακιού και επιτρέπει την ανακατεύθεση και απολαυστική κατανάλωση του ποτού μέσω του καλαμακιού.

Τιμή 0,93 €

Gliss conditioner supreme length 200ml

Για μαλλιά ταλαιπωρημένα χρησιμοποιήστε το Conditioner προστασίας Gliss Supreme Length, με ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΟΤΙΝΗΣ + ΠΑΙΩΝΙΑ. Επανορθώνει τις φθορές των ταλαιπωρημένων μακριών μαλλιών. Άμεση απαλότητα από τις ρίζες έως τις άκρες.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,38 €

Hell καφές salted caramel 250ml

Η Hell energy coffee salted caramel 250ml είναι ένας μοναδικός συνδυασμός γεύσης καφέ και καραμέλας που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα ροφήματα. Η ενέργεια που προσφέρει αυτό το προϊόν θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να αντιμετωπίσετε την κάθε μέρα με αισιοδοξία και διάθεση. Απολαύστε το και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,02 €