• M&G ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 5mmx20m (ACT52371/54971)
  • M&G ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 5mmx20m (ACT52371/54971)

M&G ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 5mmx20m (ACT52371/54971)

49942
6933631585964
1,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ - (JH-DRK-23A)

Πρωτότυπο πλαστικό ποτήρι με καλαμάκι για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και άνεση. Ιδανικό για τις καθημερινές σας δραστηριότητες και για να δώσετε μια διαφορετική νότα στις στιγμές χαλάρωσής σας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στιλ!
Τιμή 3,59 €

LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 250ml - (MAGIC MOMENT) (ΑΝΤΛΙΑ)

Το LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 250ml - (MAGIC MOMENT) (ΑΝΤΛΙΑ) είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς που θα σας μεταμορφώσει. Η μοναδική φόρμουλα του διαθέτει ενυδατικές ιδιότητες που θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αφήστε το LILIA BLACK να σας μεταφέρει σε ένα μαγικό κόσμο ομορφιάς και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μαγε
Τιμή 3,16 €

Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι

Η Roshen wafers sandwich τραγανή γκοφρέτα 142gr με φουντούκι είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε από την απόλαυση. Η τραγανή υφή των γκοφρέτων συνδυάζεται με την πλούσια γεύση του φουντουκιού για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τα Roshen wafers sandwich και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,37 €

TNS ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ - (05-950-3068)

Φέρτε τη φύση στο σπίτι σας με το όμορφο γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι από την TNS. Το τέλειο διακοσμητικό για κάθε χώρο, που θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 3,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος deo spray men extra fresh 150ml

Το Dove deo spray men extra fresh 150ml είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να αισθάνονται φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί, ενώ παράλληλα προστατεύει από την εφίδρωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 2,51 €

Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα καρπούζι 40x20gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα καρπούζι 40x20gr! Με την απίστευτη γεύση του καρπουζιού και την μοναδική υφή του ζελέ, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό γλυκό - η μόνη δυσκολία θα είναι να σταματήσετε να το τρώτε!
Τιμή 13,16 €

Axe αποσμητικό σώματος spray adrenalin 150ml

Το Axe body spray Adrenalin 150ml είναι ένα από τα πιο δυνατά αρώματα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με μια μόνο ψεκασιά, θα νιώσετε την ενέργεια και τη δύναμη να σας συνοδεύουν όλη μέρα. Η φρουτώδης νότα του αρώματος θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αγοράστε το τώρα και αφήστε το Axe body spray Adrenalin 150ml να σας κάνει να αισθάνεστε ακαταμάχητους κάθε μέρα.
Τιμή 2,56 €

Spot rem spray καθαριστικό αλάτων 500ml

Καθαριστικό spray της εταιρείας Spot Rem, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,22 €