• ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ SPRAY 100ml - (MANGO PAPAYA)
  • ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ SPRAY 100ml - (MANGO PAPAYA)

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ SPRAY 100ml - (MANGO PAPAYA)

49890
5200423301677
1,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κερι διακοσμητικο μπαταριας 7,5x15cm xcd-3

Φωτιστικό κερί διακοσμητικό με μπαταρία, διαστάσεων 7,5x15 εκατοστά. Απογειώστε την ατμόσφαιρα στον χώρο σας με αυτό το όμορφο κερί της Tns. Ιδανικό για δημιουργία ρομαντικής ατμόσφαιρας σε κάθε δωμάτιο. Αποκτήστε το τώρα και δώστε ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας!
Τιμή 2,63 €

TNS ΜΠΩΛ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 3,8lit - (113142)

Ανακαλύψτε το νέο TNS ΜΠΩΛ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 3,8lit - (113142) και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει. Ιδανικό για κάθε χρήση στην κουζίνα σας, το μπολ αυτό θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός στην προετοιμασία των γευμάτων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη.
Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

HF αρωματικό κερί άγρια ορχιδέα 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο. Συσκευασία σε χάρτινο κουτί λευκό με χρυσό σχέδιο.

Τιμή 2,18 €

Φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml

Το φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml είναι ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και ευκολία. Με τον ασφαλή κλειστό μηχανισμό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και απολαυστικό. Επιπλέον, η ευρύχωρη χωρητικότητα των 900ml σας επιτρέπει να μεταφέρετε ακόμα και μεγάλες ποσότητες φαγητού με άνεση. Αποκτήστε το φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml τώρα και κάντε τη ζωή
Τιμή 1,98 €

Mastiqua ανθρακούχο νερό με μαστίχα & βύσσινο 330ml

Ανθρακούχο μαστιχόνερο με βύσσινο.

Είναι νέο και είναι πραγματικά ωραίο. Το Mastiqua είναι ένα φυσικό ανθρακούχο νερό με βάση το μαστιχόνερο. Συγκεκριμένα, το νερό αυτό είναι η συνέχεια μιας παράδοσης, που κρατάει αιώνες, που ταξιδεύει στο χωροχρόνο της ανατολικής Μεσογείου και στους πολιτισμούς της, και σχετίζεται με την ένωση της μαστίχας με το ανθρακούχο νερό. 

Η μαστίχα δίνει το άρωμα και τη φρεσκάδα της στο ανθρακούχο νερό, μπαίνει σ' ένα υπέροχο μπουκάλι, έχει υπέροχη γεύση, χωνευτικές ιδιότητες, συνοδεύει τέλεια τον καφέ μας και, φυσικά, μπορεί να αποτελέσει ένα “εναλλακτικό” ποτό.

Τιμή 1,66 €

Jannis παστέλι με αμύγδαλο 40gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για Vegans

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Ελεύθερο γαλακτοκομικών

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς πρόσθετα

Τιμή 1,07 €