• Τετράδιο Σπιράλ 17x25 Must Dreams 2 Θέματα 60 Φύλλα 4 Σxέδια
  • Τετράδιο Σπιράλ 17x25 Must Dreams 2 Θέματα 60 Φύλλα 4 Σxέδια

Τετράδιο Σπιράλ 17x25 Must Dreams 2 Θέματα 60 Φύλλα 4 Σxέδια

49781
5205698682094
1,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ/ΠΑΓΩΤΟΥ 100τεμ

Ανανεώστε την κουζίνα σας με τα όμορφα και πρακτικά ξύλινα κουταλάκια μικρά/παγωτού 100 τεμαχίων. Ιδανικά για το σερβίρισμα των αγαπημένων σας γλυκών, αυτά τα κουταλάκια θα προσθέσουν μια ιδιαίτερη νότα φυσικής ομορφιάς στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο, είναι ανθεκτικά και εύκολα στη χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 2,18 €

ΛΑΒΙΔΑ FAST FOOD No 2 (Μ080022)

Η ΛΑΒΙΔΑ FAST FOOD No 2 (Μ080022) είναι η ιδανική λύση για τον επαγγελματία του fast food που αναζητά την τελειότητα στις συνταγές του. Με τον συνδυασμό της υψηλής ποιότητας υλικών και της εργονομικής σχεδίασης, αυτή η λαβίδα θα κάνει την εργασία σας πιο εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε τη ΛΑΒΙΔΑ FAST FOOD No 2 και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον χώρο του επαγγελματικού μαγειρέματος.
Τιμή 2,35 €

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ 100τεμ

Τα ξύλινα κουταλάκια 100 τεμαχίων είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μοντέρνο νοικοκυριό. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτά τα κουταλάκια προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στο φαγητό σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους και την ανθεκτικότητά τους, θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 2,89 €

ΜΕΖΟΥΡΑ ΠΟΤΩΝ inox 30-60ml - (1737)

Η μεζούρα ποτών inox 30-60ml είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη των ποτών. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει μετρήσεις 30ml και 60ml για τέλειο μετρημένο ποτό κάθε φορά. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, αποτελεί ιδανική προσθήκη στην μπαρ σας. Αποκτήστε την τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας με την εκλεπτυσμένη σας αισθητική και τον επαγγελματισμό σας.
Τιμή 1,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom arlem κρεμοσάπουνο καρύδα σακούλα 1lt

Το Farcom arlem κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό σακούλα καρύδα 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Με την αναζωογονητική μυρωδιά της καρύδας και την ενυδατική του σύνθεση, θα αισθάνεστε αμέσως ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης που θα σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο όμορφοι και λαμπεροί.
Τιμή 2,09 €

Axe αποσμητικό σώματος spray black 150ml

To AΧΕ Αποσμητικό Black με εκπλεπτυσμένο άρωμα που συνδυάζει φρέσκιες νότες καρπουζιού, περγαμόντου και αχλαδιού με μεθυστικές και ζεστές ξυλώδεις νότες λάβδανου και κέδρου, έρχεται για να σας προκαλέσει με τον πιο ήρεμο τρόπο! To ακαταμάχητο άρωμα του κάνει αισθητή την παρουσία του χωρίς υπερβολές!

Τιμή 2,56 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced invisible dry 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml invisible dry είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη προστασία ενάντια στην εφίδρωση και την κακοσμία. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει μια αόρατη στρώση που διαρκεί όλη μέρα, χωρίς να αφήνει ίχνη στα ρούχα. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την αυτοπεποίθηση που σας προσφέρει το Dove deo spray advanced 150ml invisible dry και νιώστε σίγουροι όλη μέρα.
Τιμή 2,85 €

Συμεωνίδης χουρμάδες αποξηραμένοι 200gr

Αποξηραμένοι χουρμάδες της εταιρείας Συμεωνίδης, οι οποίοι είναι οι καρποί του φοίνικα Phoenix dactylifera, ενός δέντρου που συναντάμε σε τροπικά και υποτροπικά κλίματα. Έχουν γλυκιά γεύση και μπορούν να καταναλωθούν σκέτοι ως ένα γλυκό σνακ, αλλά και να συνδυαστούν με γιαούρτι, δημητριακά, κλπ. Αποτελούνται κατά 70% από φυσικά σάκχαρα, κυρίως φρουκτόζη και γλυκόζη, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετική πηγή ενέργειας. Το υπόλοιπο 30% αποτελείται από πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και διάφορα θρεπτικά συστατικά όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο.

Τιμή 1,02 €
Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml

Το Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml της εταιρίας Endless είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της λαμπερή και καθαρή. Με το μοναδικό άρωμα του άγριου βατόμουρου, αφήνει τα πιάτα σας λαμπερά και αρωματικά. Απομακρύνει τους λίπους και τις λεκέδες με ευκολία, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα χέρια σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμοϋ στην κουζίνα σας!
Κανονική τιμή 1,19 € Τιμή 0,95 €
  • -0,24 €
  • -0,24 €