• ΚΙΜΩΛΙΕΣ ΛΕΥΚΕΣ - (12τεμ)
  • ΚΙΜΩΛΙΕΣ ΛΕΥΚΕΣ - (12τεμ)

ΚΙΜΩΛΙΕΣ ΛΕΥΚΕΣ - (12τεμ)

49743
8605028891269
0,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PRINGLES 40gr SOUR CREAM & ONION

Η νέα γεύση των Pringles 40gr SOUR CREAM & ONION θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα σνακς και θα σας κερδίσει με την απίστευτη γεύση της. Ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση που προσφέρουν οι Pringles και απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη νόστιμη γεύση και να απολαύσετε την με κάθε δυνατότητα.
Τιμή 1,15 €

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x35cm 10kg

Η χαρτολέβητα ατύπωτη λευκή 12x35cm 10kg είναι το ιδανικό προϊόν για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αυτή η χαρτολέβη θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή.
Τιμή 38,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela φορμάκια χάρτινα για κέικ 7cm 100τεμ

Τα φορμάκια χάρτινα για κέικ της Sidirela έχουν διάμετρο 7cm και περιλαμβάνουν 100 τεμάχια. Είναι ιδανικά για την παρασκευή και τη σερβιρισμα κέικ, cupcakes, muffins και άλλων γλυκών εδεσμάτων. Το χάρτινο υλικό είναι ασφαλές για τρόφιμα και εύκολο στη χρήση. Κάθε φορμάκι έχει χαριτωμένο σχεδιασμό που θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στα γλυκά σας δημιουργήματα.
Τιμή 0,69 €

Sweep καθαριστικό χαλιών 950ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Sweep, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 5,13 €

Knorr σάλτσα ζυμαρικών 4 τυριά 44gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 2,19 €

Cotoni βαμβάκι 150gr

100% καθαρό υδρόφιλο βαμβάκι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας.

Τιμή 1,29 €

Dove κρεμοσάπουνο fine silk 250ml

Αποκτήστε μεταξένια απαλή επιδερμίδα με το Dove κρεμοσάπουνο Fine Silk 250ml. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. Απολαύστε την πολυτέλεια και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Dove κρεμοσάπουνο Fine Silk και αναδείξτε την ομορφιά σας κάθε μέρα.
Τιμή 1,59 €