• Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x35cm 10kg
  • Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x35cm 10kg

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x35cm 10kg

Η χαρτολέβητα ατύπωτη λευκή 12x35cm 10kg είναι το ιδανικό προϊόν για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αυτή η χαρτολέβη θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή.
23354
2335423354
38,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ)

Το ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα των ξύλινων και ευαίσθητων επιφανειών σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας το πάτωμά σας λαμπερό και καθαρό. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθαριότητα του σπιτιού σας!
Τιμή 4,64 €

ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (205)

Το πηρούνι φρούτου Hotelia (205) είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη των φρούτων! Με την κομψή σχεδίασή του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το πηρούνι θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα φρούτα σας με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας πηρούνι φρούτου Hotelia (205) και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,58 €

Pampers pants νο 4 25τεμ 9-15kg

Τα Pampers pants νο 4 25τεμ 9-15kg είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με εξαιρετική ποιότητα και άνεση, το προϊόν αυτό θα κρατήσει το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δώσετε στο μωρό σας την καλύτερη περιποίηση με τα Pampers pants!
Τιμή 8,99 €

Κορυφαία προϊόντα

ΠΑΝ ξύδι λευκό από σταφύλια 4lt

Το λευκό ξύδι από σταφύλια της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ο ιδανικός σύμμαχος για κάθε σας δημιουργία στην κουζίνα. Με την αγνή γεύση του και την πλούσια αρωματική του παλέτα, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε έναν απόλαυστικό γευστικό παράδεισο. Αποκτήστε τώρα το ΠΑΝ ξύδι λευκό από σταφύλια 4lt και ανακαλύψτε την αληθινή γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 3,22 €

Chipita chips με ρίγανη 80gr

Οι Chipita chips με ρίγανη 80gr της εταιρίας Chipita είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να το αγαπήσετε από την πρώτη μπουκιά. Η γεύση της ρίγανης σε συνδυασμό με την τραγανή υφή των chips θα σας κάνει να νιώθετε σαν να έχετε γευθεί κάτι μοναδικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο σνακ και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα με μια μόνο μπουκιά.
Τιμή 1,05 €

Melissa πέννες ριγέ 500gr

Οι Πέννες Ριγέ Melissa από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών,παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.

Τιμή 1,16 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με φυστικοβούτυρο 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €