• -0,17 €
  • ΕΠΑΝΑΧ/ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ FREDDO 18cm - (ΜΑΥΡΟ) (ΣΕΛΟΦΑΝ) (1000τεμ.)
  • ΕΠΑΝΑΧ/ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ FREDDO 18cm - (ΜΑΥΡΟ) (ΣΕΛΟΦΑΝ) (1000τεμ.)
  • ΕΠΑΝΑΧ/ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ FREDDO 18cm - (ΜΑΥΡΟ) (ΣΕΛΟΦΑΝ) (1000τεμ.)
  • ΕΠΑΝΑΧ/ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ FREDDO 18cm - (ΜΑΥΡΟ) (ΣΕΛΟΦΑΝ) (1000τεμ.)

ΕΠΑΝΑΧ/ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ FREDDO 18cm - (ΜΑΥΡΟ) (ΣΕΛΟΦΑΝ) (1000τεμ.)

49523
5206492025889
3,05 €
3,22 €
Έκπτωση -0,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χιων αλατι 400gr, ψιλο -25%

Το Χιών αλάτι 400gr είναι το τέλειο προϊόν για να αναβαθμίσετε τη γεύση των πιάτων σας. Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, το αλάτι από την εταιρία μας θα κάνει κάθε γεύμα σας αξέχαστο. Μην χάσετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε με έκπτωση 25%! Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 0,85 €

LIPTON ΤΣΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (20x2gr.) - (ΛΕΜΟΝΙ - GINGER)

Απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό γεύσεων λεμονιού και τζίντζερ σε κάθε φλιτζάνι τσάι! Η πυραμίδα τσαγιού LIPTON προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εξαιρετική γεύση του! Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές στιγμές γεύσης και χαλάρωσης!
Τιμή 2,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Vileda ultramax ανταλλακτικό microfibre 2σε1

Το ανταλλακτικό Vileda UltraΜax και μαζεύει την σκόνη και καθαρίζει τους επίμονους λεκέδες. Η προηγμένη τεχνολογία μικροϊνών αφήνει τα δάπεδά σας αστραφτερά και αφαιρεί πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών απλώς και μόνο με το νερό*- χωρίς τη χρήση καθαριστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη σφουγγαρίστρα Vileda UltraMax και τη Vileda UltraMax Turbo.  * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και BCoV ιούς ααπό ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.(έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας)

Τιμή 4,50 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας ορθογώνιο secret

Η τουαλέτα Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μπάνιο. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, προσδίδει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, η Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 5,45 €

Φλώρινας πορτοκαλάδα 1,5lt

Η Φλώρινα πορτοκαλάδα 1,5lt είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που σας ταξιδεύει με τη γεύση των φρεσκοστυμένων πορτοκαλιών από τη Φλώρινα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της πορτοκαλάδας μας και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη 1,5lt και απολαύστε τη φυσική γεύση της Φλώρινας στο σπίτι σας!
Τιμή 0,94 €

Colgate οδοντόκρεμα total original 75ml

Η Colgate Total Original οδοντόκρεμα 75ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την υγεία των δοντιών σας. Με τη μοναδική της σύνθεση που προστατεύει ενάντια στην πλάκα και την τερηδόνα, σας προσφέρει φρεσκάδα και προστασία για ολόκληρη την ημέρα. Αποκτήστε τη Colgate Total Original οδοντόκρεμα τϋρα και απολαύστε λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 2,08 €