• Pringles Hot Sour Cream 165gr
  • Pringles Hot Sour Cream 165gr

Pringles Hot Sour Cream 165gr

49057
5053990175826
2,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

El sabor nacho chips cheese 425gr

Οι El Sabor Nacho Chips Cheese 425gr είναι ο ιδανικός συνοδός σε κάθε σας στιγμή. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης από τυρί και μπαχαρικών, αυτά τα chips θα σας ταξιδέψουν στην Μεξικάνικη κουζίνα. Αφήστε τη γεύση να σας κατακτήσει και απολαύστε την έντονη γεύση κάθε μπουκιάς. Αγοράστε τώρα τα El Sabor Nacho Chips Cheese 425gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa σπαγγετίνη No10 ολικής αλέσεως 500gr

Σπαγγέτι No10 από αλεύρι ολικής άλεσης για γευστικές μακαρονάδες.

Παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και αποτελούν πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και είναι χαμηλά σε λιπαρά.

Τιμή 1,16 €

Kentavrus ενεργειακό ποτό με κεράσι 250ml

Το Kentavrus Energy Drink με κεράσι σε συσκευασία 250ml είναι ένα ενεργειακό ποτό που συνδυάζει τη δροσερή γεύση του κερασιού με τις ενεργειακές ουσίες που περιέχονται συνήθως σε αντίστοιχα ποτά. Οι ενδιαφερόμενοι συνήθως επιλέγουν τα energy drinks για την αύξηση της ενέργειας και τη διέγερση.

Τιμή 0,24 €

Spark soft μαλακτικό άνοιξη 4lt

Το μαλακτικό ρούχων της Spark εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 34 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 4,39 €

Tipiak κρουτόν για σαλάτα ceasar 50gr

Φτιαγμένα με την παραδοσιακή γαλλική συνταγή στη χώρα που γέννησε τα croutons. Απολαυστικά, τραγανά και στο τέλειο σχήμα, είναι ιδανικά για την σαλάτα Caesar! Γευστικά, πικάντικα, φουρνιστά, πιο υγιεινά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης!

Τιμή 1,09 €

Stretch film μαύρο 50cm 1,6kg

Ανακαλύψτε το μαύρο Stretch film 50cm 1,6kg και δώστε στις συσκευασίες σας έναν επαγγελματικό και κομψό τελείωμα. Με εξαιρετική αντοχή και ευελιξία, αυτό το προϊόν θα κάνει την συσκευασία σας ασφαλή και ανθεκτική. Μην αφήσετε κανένα προϊόν να πάει χαμένο, επενδύστε στο μαύρο Stretch film τώρα!
Τιμή 5,47 €