ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ 5LT

48867
5200332201150
8,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σαπουνοθηκη dispenser 360ml oct-tw9986a/2

Η Tns σαπουνοθήκη dispenser 360ml oct-tw9986a/2 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή της και την χωρητικότητά της 360ml, προσφέρει ευκολία και πρακτικότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε το χώρο σας με ένα μοντέρνο και λειτουργικό προϊόν.
Τιμή 1,35 €

VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΛΕΥΚΑ 750ML

Αποκτήστε λαμπερά λευκά ρούχα με το VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΛΕΥΚΑ 750ML. Η μοναδική του φόρμουλα διαλύει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές, ενώ προσφέρει λάμψη και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Αφήστε το VANISH να κάνει τη διαφορά και απολαύστε άψογα λευκά ρούχα που θα κλέψουν την προσοχή σας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 5,30 €

Λουμιδης καφες 981gr, παραδοσιακοσ ενταση 6 πρασινο χρωμα

Απολαύστε τη γεύση του παραδοσιακού Λουμίδη καφέ 981gr, με ένταση 6 και πράσινο χρώμα. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στις παραδοσιακές γεύσεις της Ελλάδας. Αποκτήστε τον δικό σας Λουμίδη καφέ τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση σε κάθε κούπα!
Τιμή 18,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομοσπονδία ρύζι γλασέ 500gr

Το ρύζι είναι μια τροφή φαινομενικά ουδέτερη πλην όμως γεμάτη θρεπτικά συστατικά και κυρίως έτοιμη να συνδυαστεί με κάθε γεύση. Χρησιμοποιήστε τα Ελληνικά Ρύζια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στις αγαπημένες σας συνταγές. Η εταιρεία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές αξίες της γης της Μακεδονίας σε μία μεγάλη ποικιλία ρυζιών που καλλιεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα.

Τιμή 1,14 €

Jumbo crunchy waves sweet chili χωρίς γλουτένη 90gr

Η Jumbo crunchy waves sweet chili χωρίς γλουτένη 90gr της Ohonos snacks είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και τη υφή του. Απολαύστε την τέλεια ισορροπία γλυκού και πικάντικου, χωρίς να ανησυχείτε για τη γλουτένη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους σε κάθε δαγκωνιά.
Τιμή 1,12 €

Colgate οδοντόκρεμα propolis 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα propolis 75ml είναι η ιδανική επιλογή για υγιείς και λαμπερές δόντια. Η μοναδική σύνθεσή της με πρόπολη προσφέρει προστασία κατά της πλάκας και των τεριέλων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει φρεσκάδα και δροσιά στην αναπνοή. Αποκτήστε την Colgate οδοντόκρεμα propolis 75ml τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,21 €

Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ

Το μεταλλικό σφουγγάρι καθαρισμού είναι πολύ πιο υγιεινό και πέντε φορές πιο ανθεκτικό από ένα ανοξείδωτο ατσάλινο σύρμα. Χάρη στο εσωτερικό σφουγγάρι είναι μαλακό και ξεβγάζεται πολύ εύκολα. Καθαρίστε τέλεια και αποτελεσματικά τα σκεύη και τα ταψιά σας!

Τιμή 1,39 €

Endless ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων brilliant με λεμόνι 30τεμ

Οι νέες ταμπλέτες πλυντηρίου Endless Brilliant, χάρη στην ειδική τους σύνθεση με τεχνολογία Stream Tab διαλύονται γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια ισχυρή δράση καθαρισμού. Αφαιρούν εύκολα υπολείμματα τροφών, λεκέδων και καμένων λαδιών καθώς εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Τιμή 4,41 €