• VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΛΕΥΚΑ 750ML  - 1
  • VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΛΕΥΚΑ 750ML  - 1

VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΛΕΥΚΑ 750ML

Αποκτήστε λαμπερά λευκά ρούχα με το VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΛΕΥΚΑ 750ML. Η μοναδική του φόρμουλα διαλύει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές, ενώ προσφέρει λάμψη και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Αφήστε το VANISH να κάνει τη διαφορά και απολαύστε άψογα λευκά ρούχα που θα κλέψουν την προσοχή σας κάθε φορά που τα φοράτε.
40240
8002910058128
5,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NESTLE FITNESS PROTEIN 310gr. - (ΚΑΚΑΟ)

Η NESTLE FITNESS PROTEIN 310gr. - (ΚΑΚΑΟ) είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του γυμναστηρίου που αναζητούν ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, το NESTLE FITNESS PROTEIN θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη μυϊκή σας μάζα και να ανακτήσετε την ενέργεια μετά την προπόνηση. Απολαύστε την απαλή γεύση του κακάο και αφεθείτε στην αίσθηση της ευεξίας κάθε φορά που το καταναλώνετε. Αγοράστε το NESTLE FITNESS PROTEIN τώρα και ανακαλύψτε τη ?

Τιμή 4,70 €

LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 250ml - (ΓΑΡΔΕΝΙΑ) (ΑΝΤΛΙΑ)

Η αίσθηση της πολυτέλειας και της αίσθησης της ευεξίας σας περιβάλλει με το LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 250ml - (ΓΑΡΔΕΝΙΑ) (ΑΝΤΛΙΑ) από την εταιρία Lilia Black. Αφήστε την ελαφριά, μη λιπαρή φόρμουλα να απορροφηθεί από το δέρμα σας και να το αναζωογονήσει με ένα εξωτικό άρωμα γαρδένιας. Αφήστε το δέρμα σας λείο, ενυδατωμένο και απαλό, έτοιμο να εντυπωσιάσει. Αποκτήστε το LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ τώρα και ανακαλύψτε την πολυτέλεια της περιποίησης τ?
Τιμή 3,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact είναι η ιδανική επιλογή για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με την ειδική της σχεδίαση, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό σε κάθε γωνία του στόματος, εξασφαλίζοντας την προστασία και τη φρεσκάδα που χρειάζεστε κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης της στοματικής υγιεινής με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και απόδοση.

Τιμή 1,55 €

ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου σε stick 35gr

Η νέα σοκολάτα αμυγδάλου της Ιον σε stick 35gr θα σας κάνει να αισθανθείτε μια απόλαυση χωρίς τέλος. Με την απαλή γεύση της σοκολάτας να συνδυάζεται με την τραγανή υφή των αμυγδάλων, θα νιώσετε την απόλυτη ευχαρίστηση κάθε φορά που την δοκιμάζετε. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα, για μια γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 1,12 €

Soflan υγρό απορρυπαντικό ρούχων noir 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soflan ιδανικό για σκούρα ρούχα, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 15 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,06 €

Sweep καθαριστικό γενικής χρήσης ροζ 950ml

To Sweep® Supercleaner είναι ένα υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης ικανό να

καθαρίζει με ασφάλεια κάθε επιφάνεια που πλένεται. Η ισχυρή του δράση σε

επίμονα λίπη και βρωμιές συνδυάζεται με την ικανότητά του να καθαρίζει

αποτελεσματικά σε μεγάλο εύρος εφαρμογών.

Τιμή 3,56 €