• ROYAL ΚΕΙΚ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΡΙΓΕΣ 400gr
  • ROYAL ΚΕΙΚ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΡΙΓΕΣ 400gr

ROYAL ΚΕΙΚ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΡΙΓΕΣ 400gr

48805
5206546006093
3,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Απλωστρα μπαλκονιου αλουμινιου 105x55cm

Η απόλυτη λύση για το μπαλκόνι σας! Το Απλώστρα μπαλκονιού αλουμινίου 105x55cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινότητά σας. Με ανθεκτική κατασκευή και εύκολη τοποθέτηση, θα σας δώσει τη δυνατότητα να απλώνετε τα ρούχα σας με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε τον χώρο σας να περιορίζει την καθημερινότητά σας, επενδύστε στην πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα με το Απλώστρα μπαλκονιού αλουμινίου 105x55cm! Αποκτήστε το τώρα και απολαύσ
Τιμή 16,50 €

NESCAFE ESPRESSO AZERA 95gr. - (DECAF)

NESCAFE. Η απόλαυση του αγαπημένου σας espresso χωρίς καφεΐνη! Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα του espresso, χωρίς να ανησυχείτε για την καφεΐνη. Απολαύστε το NESCAFE ESPRESSO AZERA 95gr. - (DECAF) και απολαύστε την καθημερινή σας δόση ενέργειας χωρίς να ανησυχείτε για τον ύπνο σας.
Τιμή 6,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Royal σοκολατούχο γάλα 1,5% λιπαρά 200ml

Το "Royal σοκολατούχο γάλα 1,5% λιπαρά 200ml" είναι μια συσκευασία σοκολατούχου γάλακτος με περιεκτικότητα σε λίπη 1,5%, και η συσκευασία αυτή περιέχει 200 ml. Το σοκολατούχο γάλα είναι ένα γλυκό και κρεμώδες ποτό που παρασκευάζεται συνήθως από φρέσκο γάλα, κακάο και ζάχαρη.

Τιμή 0,64 €

Χαρτί κουζίνας επαγγελματικό 12x450gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη ποιότητα και απόδοση με το Χαρτί Κουζίνας Επαγγελματικό 12x450gr! Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε κουζινική εργασία με άνεση και αξιοπιστία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στην καλύτερη ποιότητα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 16,77 €

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ είναι ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα ποτήρια σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 7,08 €

Eurolamp δοκιμαστικό κατσαβίδι μικρό

Το "Eurolamp δοκιμαστικό κατσαβίδι μικρό" φαίνεται να είναι ένα μικρό κατσαβίδι που χρησιμοποιείται για δοκιμές σε ηλεκτρικά κυκλώματα ή για τον έλεγχο της παρουσίας ηλεκτρικής τάσης. Τα δοκιμαστικά κατσαβίδια είναι συνήθως εξοπλισμένα με μια λαβή και ένα μεταλλικό άκρο που χρησιμοποιείται για να ελέγξει την παρουσία ή την έλλειψη ηλεκτρικής τάσης σε κυκλώματα.

Τα δοκιμαστικά κατσαβίδια είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία για επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και τεχνίτες, καθώς επιτρέπουν τον έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων για ασφάλεια και λειτουργία.

Το μικρό δοκιμαστικό κατσαβίδι είναι συνήθως πιο συμπαγές και κατάλληλο για εργασίες που απαιτούν λεπτομέρεια, όπως η δοκιμή μικρών ηλεκτρικών κυκλωμάτων ή συσκευών.

Παρακαλώ, να πάντα τηρείτε τις ασφαλείς πρακτικές και τις οδηγίες του κατασκευαστή κατά τη χρήση αυτού του εργαλείου για να αποφευχθούν ατυχήματα και εξασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία.

Τιμή 0,90 €