• Απλωστρα μπαλκονιου αλουμινιου 105x55cm | MrPanda.gr
  • Απλωστρα μπαλκονιου αλουμινιου 105x55cm | MrPanda.gr

Απλωστρα μπαλκονιου αλουμινιου 105x55cm

Η απόλυτη λύση για το μπαλκόνι σας! Το Απλώστρα μπαλκονιού αλουμινίου 105x55cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινότητά σας. Με ανθεκτική κατασκευή και εύκολη τοποθέτηση, θα σας δώσει τη δυνατότητα να απλώνετε τα ρούχα σας με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε τον χώρο σας να περιορίζει την καθημερινότητά σας, επενδύστε στην πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα με το Απλώστρα μπαλκονιού αλουμινίου 105x55cm! Αποκτήστε το τώρα και απολαύσ
34522
6937893228898
16,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αντικολλητικο χαρτι premium 50x70cm 500τεμ

Το αντικολλητικό χαρτί premium 50x70cm 500τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει την καθημερινότητά σας!
Τιμή 46,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Sprite αναψυκτικό γκαζόζα 1,5lt

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση Lemon-Lime. Η Sprite είναι η τέλεια πρόταση για όσους θέλουν να ξεδιψάσουν και να απολαύσουν την καθαρή, δυναμική και αναζωογονητική γεύση Lemon-Lime με χαμηλές θερμίδες.

Τιμή 2,00 €

Libresse σερβιετάκια multistyle 30τεμ

Σερβιετάκια Daily Fresh Multistyle Normal από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου.

Τιμή 1,43 €

Golden αλουμινόχαρτο 100m

Το Golden αλουμινόχαρτο 100m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα της φρέσκα και νόστιμα. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Golden αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας απαλλαγμένα από αέρα και υγρασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρειάζεστε. Αποκτήστε το Golden αλουμινόχαρτο 100m τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 6,48 €

Jumbo crunchy chips με αλάτι χωρίς γλουτένη 90gr

Οι Jumbo crunchy chips με αλάτι χωρίς γλουτένη 90gr της εταιρίας Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την τραγανή τους υφή και την απολαυστική γεύση του αλατιού, θα σας κάνουν να θέλετε να τα απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δεν περιέχει γλουτένη!
Τιμή 1,12 €

Palmolive naturals σαμπουάν με αλόη βέρα 350ml

Το σαμπουάν μαλλιών Palmolive Natural Silky Shine είναι εμπλουτισμένο με αλόη βέρα και πρωτεΐνες μεταξιού που τρέφουν τα μαλλιά σε βάθος από την ρίζα έως τις άκρες αφήνοντας τα απαλά και λαμπερά. Περιέχει ενεργά συστατικά από βιταμίνες φρούτων, αλόη βέρα και άρωμα που διαρκεί.

Τιμή 1,60 €