• ΦΥΤΟΧΩΜΑ 35LT
  • ΦΥΤΟΧΩΜΑ 35LT

ΦΥΤΟΧΩΜΑ 35LT

48705
5214000105077
2,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PAMPERS ACTIVE BABY ΠΑΝΕΣ No5 38TEM 11-16K

Οι Pampers Active Baby πάνες με μέγεθος No5 είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς μας φίλους με βάρος 11-16 κιλά. Με την υψηλή ποιότητα και την απόλυτη απορροφητικότητα τους, οι Pampers Active Baby πάνες εξασφαλίζουν την άνεση και την προστασία που χρειάζεται κάθε μωρό. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει το μωρό σας από το να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας του, επιλέγοντας τις Pampers Active Baby πάνες. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας και δώστε στο μωρό σας την προσ?
Τιμή 14,68 €

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι ντυμενο freddo 18cm μαυρο 500τεμ

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι ντυμένο freddo 18cm σε μαύρο χρώμα! Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητα που προσφέρει η εταιρία, αυτά τα 500 τεμάχια καλαμάκια θα σας συνοδεύουν σε κάθε σας περιπέτεια. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα!
Τιμή 1,60 €

Tns κουταλα ραγκου jkld-422/tur

Η Tns κουταλα ραγκου jkld-422/tur είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την λειτουργικότητά του. Με μοναδικό design και υψηλή αντοχή, αυτή η κουταλα ραγκου θα γίνει ο αγαπημένος σας συνεργάτης στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε και να απολαύσετε μια βελτιωμένη εμπειρία μαγειρέματος!
Τιμή 1,80 €

Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 10x28cm 10kg

Η χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 10x28cm 10kg είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις του crafting και της δημιουργικότητας. Με την απαλή της υφή και την ανθεκτικότητά της, αυτή η συσκευασία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά έργα τέχνης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να αναβαθμίσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες!
Τιμή 29,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Chupa chups cotton bubble gum tutti frutti μαλλί της γριάς τσίχλα 11gr

Στην αρχή η τσίχλα Chupa Chups Cotton Candy Bubble Gum είναι σαν το νήμα ζαχαροπλαστείου στο στόμα σας και μετά μετατρέπεται σε τσιχλόφουσκα με γεύση tutti frutti. Κάνε τη δική σου μαγεία μετατρέποντας το κολλώδες νήμα από γλυκία καραμέλα σε αρωματική τσίχλα. Πρώτα είναι μαλλί της γριάς, μετά είναι τσίχλα!

Τιμή 0,65 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 400ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 1,71 €

Παπαδοπούλου μπισκότα πτι-μπερ 225gr

Μπισκότο με υψηλή περιεκτικότητα σε δημητριακά (70%), λίγες θερμίδες (μόνο 32 θερμίδες το ένα) και διακριτική γεύση που ταιριάζει άψογα με όλα τα ροφήματα.

Δοκιμάστε τα σε αγαπημένες συνταγές και απογειώστε το γευστικό αποτέλεσμα.

Τιμή 1,32 €

Συμεωνίδης φουντούκια ψημένα 180gr

Φουντούκια ψημένα της εταιρείας Συμεωνίδης, τα οποία είναι ένα είδος ξηρού καρπού που ξεχωρίζουν για τη γλυκιά τους γεύση. Είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ωφέλιμα λίπη, βιταμίνες και μέταλλα. Τα φουντούκια περιέχουν σημαντικές ποσότητες αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που προστατεύουν το σώμα μας από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες οδηγούν σε οξειδωτικό στρες και μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση, καρκίνο και καρδιακές παθήσεις. Η κατανάλωση φουντουκιών έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει την καρδιά. Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, κάλιο, μαγνήσιο, διαιτητικές ίνες, αντιοξειδωτικά και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Τα φουντούκια μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στη διατροφή μας αυτούσια ως ένα υγιεινό σνακ ή ως συστατικό σε πολλά πιάτα.

Τιμή 3,95 €