• PAMPERS ACTIVE BABY ΠΑΝΕΣ No5 38TEM 11-16K
  • PAMPERS ACTIVE BABY ΠΑΝΕΣ No5 38TEM 11-16K

PAMPERS ACTIVE BABY ΠΑΝΕΣ No5 38TEM 11-16K

Οι Pampers Active Baby πάνες με μέγεθος No5 είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς μας φίλους με βάρος 11-16 κιλά. Με την υψηλή ποιότητα και την απόλυτη απορροφητικότητα τους, οι Pampers Active Baby πάνες εξασφαλίζουν την άνεση και την προστασία που χρειάζεται κάθε μωρό. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει το μωρό σας από το να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας του, επιλέγοντας τις Pampers Active Baby πάνες. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας και δώστε στο μωρό σας την προσ?
40323
8006540207796
14,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nestle dessert 170gr, κουβερτουρα 65% κακαο

Η Nestle dessert 170gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν την πλούσια και γεμάτη γεύση της κουβερτούρας 65% κακάο. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και τη μοναδική γεύση της, αυτή η σοκολάτα θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την σε γλυκές συνταγές ή απλά ως σνακ και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να την λατρέψετε.
Τιμή 3,14 €

SANITAS ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ (90*110) 10ΤΕΜ

Η σακούλα απορριμάτων SANITAS (90*110) 10ΤΕΜ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το μεγάλο μέγεθος της, μπορείτε να απορρίψετε με άνεση όλα τα απορρίμματα χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές. Μην αφήνετε τα απορρίμματα να σας ενοχλούν, αγοράστε τώρα την SANITAS σακούλα απορριμάτων και απολαύστε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο.
Τιμή 3,37 €

Το μαννα παξιμαδια λαδιου 400gr,

Το μαννα παξιμαδια λαδιου 400gr είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την απαλή γεύση του λαδιού και την τραγανή υφή του, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σαν σνακ μόνο του ή συνοδεύστε το με ένα κρύο ρόφημα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 3,62 €

ΠΟΤΗΡΙ ΔΙΑΦΑΝΟ 340ml (GC-37)

Το διαφανές ποτήρι 340ml (GC-37) είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ποτό. Κομψό, λειτουργικό και μοντέρνο, αυτό το ποτήρι θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας σε κάθε περίσταση. Με μια χωρητικότητα 340ml, είναι ιδανικό για κρασί, αναψυκτικά ή ακόμα και για ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 2,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης fytro πλιγούρι 500gr

Το Πλιγούρι Fytro είναι ένα προϊόν φυσικό και ταιριάζει απόλυτα στη σύγχρονη διατροφή. Έχει υποστεί μια ήπια θερμική επεξεργασία (προβρασμένο), η οποία το βοηθά να μαγειρεύεται εύκολα και να είναι ευκολοχώνευτο. Χρησιμοποιείται στις σαλάτες, ενώ μπορεί σε συγκεκριμένες συνταγές να αντικαταστήσει το ρύζι.

Τιμή 2,29 €

Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης every day 8τεμ

Τα Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης της Everyday είναι ο απόλυτος σύντροφος σε κάθε σας διαδρομή. Με τη μαλακή τους υφή και την απορροφητικότητά τους, θα νιώσετε πάντα φρέσκοι και καθαροί. Κρατήστε ένα πακέτο στην τσέπη σας για να αντιμετωπίσετε άμεσα κάθε ανάγκη. Μην αφήσετε ποτέ τον εαυτό σας απροετοίμαστο για τις καθημερινές προκλήσεις. Αποκτήστε τα Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν.
Τιμή 2,34 €

Ωμέγα φασόλια γίγαντες 500gr

Πλούσια πηγή φυτικών ινών και ασβεστίου, τα μεγαλόσπερμα Ελληνικά φασόλια γίγαντες είναι ιδανικά για παραδοσιακές συνταγές.

Πλούσιο σε πρωτείνες και βιταμίνες, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χωρίς γλουτένη

Τιμή 3,41 €

Jumbo crunchy chips με αλάτι χωρίς γλουτένη 90gr

Οι Jumbo crunchy chips με αλάτι χωρίς γλουτένη 90gr της εταιρίας Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την τραγανή τους υφή και την απολαυστική γεύση του αλατιού, θα σας κάνουν να θέλετε να τα απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δεν περιέχει γλουτένη!
Τιμή 1,12 €