• Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 10x28cm 10kg
  • Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 10x28cm 10kg

Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 10x28cm 10kg

Η χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 10x28cm 10kg είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις του crafting και της δημιουργικότητας. Με την απαλή της υφή και την ανθεκτικότητά της, αυτή η συσκευασία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά έργα τέχνης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να αναβαθμίσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες!
33071
3307133071
29,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτινο κυπελο παγωτου 6oz dot pink 50τεμ

Το χαρτίνο κύπελλο παγωτού 6oz dot pink 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τα αγαπημένα σας παγωτά! Με το όμορφο ροζ σχέδιο με τα λευκά τελειώματα, θα κλέψει την καρδιά κάθε λάτρη του παγωτού. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί, είναι ανθεκτικό και ιδανικό για κάθε είδους παγωτό. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση!
Τιμή 1,92 €

Ωμεγα special 500gr, σιταρι

Η Ωμεγα special 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του, το σιτάρι αυτό θα γίνει η ιδανική επιλογή για το πρωινό σας ή για ένα υγιεινό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε το Ωμεγα special 500gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 1,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml

Το Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί να διατηρεί τα ρούχα της καθαρά και φρέσκα. Με την ισχυρή του φόρμουλα, το Bio shout απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Αποκτήστε το Bio shout σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 4,82 €

Flamingo συλλέκτης υγρασίας ντουλάπας 250gr

Συλλέκτης υγρασίας ιδανικός για ντουλάπες και κλειστούς χώρους με άρωμα λεβάντας, ο οποίος συγκρατεί 500ml υγρασίας. Αποτρέπει τη μούχλα και τους λεκέδες, εξαλείφει τις οσμές προστατεύοντας παράλληλα από την υγρασία. 

Προσφέρει ένα υγιεινό περιβάλλον με εύκολο και γρήγορο τρόπο για να απομακρύνετε την υγρασία και να αρωματίσετε τον αέρα στο χώρο σας. Διαρκεί μέχρι 60 ημέρες ανάλογα το ποσοστό υγρασίας στον χώρο.

Τιμή 2,40 €

Eurolamp ταφ σταυρός 3 θέσεων λευκό

Ο λευκός ταφ σταυρός 3 θέσεων της Eurolamp είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, αυτός ο ταφ σταυρός θα δώσει νέα αίσθηση στον χώρο σας. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα απλό και εντυπωσιακό τρόπο.
Τιμή 3,14 €

Condito μαγιονέζα 500ml

Ο συνδυασμός των κορυφαίων πρώτων υλών της κλασικής μαγιονέζας Condito, θα “απογειώσει” γευστικά το κάθε σας πιάτο. Χρησιμοποιείται εκτός τον άλλον και σε πολλούς συνδυασμούς σαν βάση για πεντανόστιμες sauces και dressings ή ακόμα και σε γλυκά. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και απολαύστε την, όπως εσείς αγαπάτε!

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

Τιμή 2,60 €

Ήβη 100% φυσικός χυμός πορτοκάλι 250ml

Ένας αιώνας πέρασε σχεδόν από τη στιγμή γέννησης της Ήβη! Το 1926, ο ιδρυτής της Νίκος Παναγόπουλος, αποφάσισε να δημιουργήσει μια μικρή βιομηχανία αναψυκτικών στο Μαρούσι με το όνομα Ήβη, εμπνευσμένο από τη νεαρή χαριτωμένη θεά που δρόσιζε τους θεούς του Ολύμπου με νέκταρ. Από τότε λοιπόν έγινε γνωστή η αγαπημένη σε όλους πλέον ΗΒΗ.

Τιμή 0,59 €