• VIOMES ΤΙΝΑΧΤΗΡΙ Νο 201
  • VIOMES ΤΙΝΑΧΤΗΡΙ Νο 201

VIOMES ΤΙΝΑΧΤΗΡΙ Νο 201

48640
5203493162018
1,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γάντια νιτριλίου εργατικά extra large No10

Τα γάντια νιτριλίου εργατικά extra large No10 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία. Με την ανώτερη ποιότητα και την άνεση που προσφέρουν, θα νιώσετε ασφαλείς και προστατευμένοι καθώς εργάζεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα εξαιρετικά γάντια και να κάνετε την εργασία σας με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και άνεση. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τα οφέλη τους!
Τιμή 0,70 €

Tetra πιατο τετραγωνο 23cm πλατος 20cm 1281

Το Tetra πιατο τετραγωνο 23cm πλατος 20cm 1281 είναι ένα μοντέρνο και κομψό πιάτο που θα δώσει στο τραπέζι σας μια ξεχωριστή νότα. Με το μοναδικό του σχήμα και το αισθητικό design, θα εντυπωσιάσετε κάθε φιλοξενούμενο σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 3,82 €

Κυκλωψ σεσουλα μεσαια

Η Κυκλωψ σεσούλα μεσαία είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε την κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στην αγορά της. Η λειτουργικότητά της θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας, ενώ η ανθεκτικότητά της θα σας εξασφαλίσει μακροχρόνια χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε την Κυκλωψ σεσούλα μεσαία της εταιρίας μας και αναβαθμίστε την κουζίνα σας άμεσα!
Τιμή 1,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Bona Vita crunchy musli με 3 είδη σοκολάτας 375gr

Το "Bona Vita crunchy musli με 3 είδη σοκολάτας 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού, συγκεκριμένα μια ποικιλία μούσλι που περιέχει διάφορα είδη σοκολάτας για ενισχυμένη γευστική απόλαυση.

Τιμή 2,66 €

Farcom vital σαμπουάν πικραμύγδαλο 1lt

Το σαμπουάν BitterAlmond – Πικραμύγδαλο από την FARCOM, με PH 5,5 για όλους τους τύπους, είναι ιδανικό για την καθημερινή καθαριότητα και περιποίηση των μαλλιών σας. Περιέχει προβιταμίνη Β5 που εισχωρεί σε βάθος, συμβάλλοντας στην φυσική ισορροπία και λάμψη των μαλλιών. Ιδανικό για συχνή χρήση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Τιμή 2,83 €

Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr είναι ο ιδανικός συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μοναδική γεύση του κακάο και του φουντουκιού σε κάθε δάγκωμα και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τώρα τη Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Pedigree σκυλοτροφή κονσέρβα μοσχάρι 400gr

Η Pedigree σκυλοτροφή κονσέρβα μοσχάρι 400gr είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με πλούσια γεύση μοσχαρίσιου κρέατος και υψηλή διατροφική αξία, προσφέρει στον αγαπημένο σας σκύλο όλα όσα χρειάζεται για μια υγιή διατροφή. Απολαύστε την ευχάριστη εμπειρία της διατροφής του σκύλου σας με την Pedigree κονσέρβα μοσχάρι 400gr!
Τιμή 2,30 €