• Tetra πιατο τετραγωνο 23cm πλατος 20cm 1281  - 1
  • Tetra πιατο τετραγωνο 23cm πλατος 20cm 1281  - 1

Tetra πιατο τετραγωνο 23cm πλατος 20cm 1281

Το Tetra πιατο τετραγωνο 23cm πλατος 20cm 1281 είναι ένα μοντέρνο και κομψό πιάτο που θα δώσει στο τραπέζι σας μια ξεχωριστή νότα. Με το μοναδικό του σχήμα και το αισθητικό design, θα εντυπωσιάσετε κάθε φιλοξενούμενο σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
34322
25956565
3,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 22503 econ βαζο γυαλινο με καπακι 350ml

Ένα μοναδικό γυάλινο βάζο με καπάκι 350ml που θα δώσει λάμψη και στυλ στον χώρο σας. Ιδανικό για την αποθήκευση τροφίμων ή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Uniglass 22503 econ βαζο γυαλινο και ξεχωρίστε!
Τιμή 2,18 €

Uniglass 91512 ποτηρι γυαλινο νερου king 38cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλινού νερού King 38cl 12τεμ της εταιρίας Uniglass είναι η ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο πίνοντας νερό. Αποκτήστε τώρα το Uniglass 91512 και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 13,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση φράουλα 427gr

Το Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση φράουλα 427gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκού και φρεσκάδας. Με την απίστευτη γεύση της φράουλας και την κρεμώδη υφή του, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από απόλαυση και ικανοποίηση. Απολαύστε το μόνο του ή προσθέστε το σε παγωτό για μια ακόμη πιο απολαυστική εμπειρία. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ανακαλύψουν την πραγματική γεύση της ευτυχίας.
Τιμή 4,25 €

RENKLY ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 70τεμ. - (WITH LOTION) (0% ALCOHOL)

Τα Renkly μωρομάντηλα με λοσιόν και χωρίς αλκοόλ είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ειδική φόρμουλα τους, τα μωρομάντηλα Renkly προσφέρουν απαλό καθαρισμό και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας για το μωρό σας!
Τιμή 0,51 €

Βοσινακη φρυγανια σιτου 250gr,

Η Βοσινάκη φρυγανιά σίτου 250gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γεύση και τη νοστιμιά του παραδοσιακού ψωμιού. Με φρέσκες πρώτες ύλες και παραδοσιακή συνταγή, αυτή η φρυγανιά θα σας μεταφέρει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε την με έναν καφέ ή ένα τσάι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε γευστικές απολαύσεις.
Τιμή 1,94 €

Flos vero υγρό καθαριστικό τζαμιών με ξύδι μπλε 4lt

To Flos Vero επαναφέρει στα τζάμια και σε όλες τις γυάλινες και λείες επιφάνειες τη χαμένη τους διαύγεια απομακρύνοντας στη στιγμή θαμπάδες και στίγματα. Έχει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση με φυσικό ξίδι, χωρίς αμμωνία, χωρίς EDTA & nitromusks.

Τιμή 4,61 €

Gliss σαμπουάν biotech restore 250ml

Το Gliss σαμπουάν biotech restore 250ml της Schwarzkopf Gliss είναι το ιδανικό προϊόν για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, ενώ παράλληλα προσφέρει εντατική ενυδάτωση. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λαμπερά και ενισχυμένα, ενώ προστατεύει από τις ζημιές που προκαλούνται από το styling και το περιβάλλον. Αποκτήστε το Gliss σαμπουάν biotech restore τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 2,84 €