• Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr Yoohoo! - 1
  • Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr Yoohoo! - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςYoohoo!

Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr είναι ο ιδανικός συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μοναδική γεύση του κακάο και του φουντουκιού σε κάθε δάγκωμα και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τώρα τη Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
1244
5205422170163
0,53 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Γέμιση κρέμας κακάο και φουντουκιού 40% (Ζάχαρη, Νερό, Σιρόπι γλυκόζης, Φυτικά λιπαρά (Εξευγενισμένο Φοινικέλαιο), Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, Κακάο σκόνη (2,5%) με λιπαρά 10-12%, Φουντούκια (1,0%), Αρωματικές ύλες, Σταθεροποιητής (Πηκτίνη), Συντηρητικό (Σορβικό κάλιο), Πλήρες αυγό 18%, Αλεύρι σίτου, Ζάχαρη, Φυτικά λιπαρά (Εξευγενισμένο Φοινικέλαιο), Υγροσκοπικό μέσο (Γλυκερόλη, Σορβιτόλη), Γαλακτωματοποιητής (Μονο και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων, Προπυλενογλυκολικοί εστέρες των λιπαρών οξέων, Γλυκερόλη, ‘Αλατα νατρίου των λιπαρών οξέων), Διογκωτικές ύλες (Διφωσφορικό δινάτριο, Ανθρακικά άλατα του νατρίου), Σταθεροποιητής (Κόμμι ακακίας), ‘Αμυλο καλαμποκιού, Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη Σόγιας), Συντηρητικό (Σορβικό κάλιο), Αλάτι, Ρυθμιστής οξύτητας (Κιτρικό οξύ), Αρωματικές ύλες.

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: Για αλλεργιογόνα, συμπεριλαμβανομένων και δημητριακών που περιέχουν γλουτένη, ελέγξτε τα συστατικά με έντονα γράμματα.
Μπορεί ακόμα να περιέχει διοξείδιο του θείου και θειώδη, ξηρούς καρπούς, σουσάμι και λούπινο.

Περιέχει 1,0 γραμμάριο σκόνης κακάο και 0,4 γραμμάρια φουντουκιών ανά 100 γραμμάρια τελικού προϊόντος.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Minos βάφλες έτοιμες 2τεμ 170gr

Οι βάφλες Minos είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, δεν μπορείς παρά να τις λατρέψεις. Απολαύστε τις Minos βάφλες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για ένα γευστικό διάλειμμα που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο!
Τιμή 2,53 €

Yoohoo! βάφλα φράουλας 50gr

Η Yoohoo! βάφλα φράουλας 50gr είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Με την απίστευτα νόστιμη γεύση της φράουλας και την τραγανή υφή της βάφλας, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τη Yoohoo! βάφλα φράουλας 50gr και αφήστε τις γεύσεις να σας ταξιδέψουν!
Τιμή 0,53 €

Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr

Η Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την απαλή γεύση του βερίκοκου και την τραγανή υφή της βάφλας, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε την Yoohoo! βάφλα βερίκοκου τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Yoohoo! βάφλα κακάο 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κακάο 50gr είναι η τέλεια λύση για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να απολαύσετε τη γεύση του κακάο. Με πλούσια γεύση και τέλεια υφή, αυτή η βάφλα θα σας κάνει να ξεχάσετε κάθε άλλη γλυκιά απόλαυση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία Yoohoo! βάφλα κακάο 50gr και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr είναι το τέλειο γλυκό για να κάνετε την κάθε σας μέρα λίγο πιο γλυκιά. Η πλούσια κρέμα από γάλα συνδυάζεται με την τραγανή υφή της βάφλας για μια απολαυστική γευστική εμπειρία. Αφήστε το Yoohoo! να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε κάθε δόση γλυκιάς ικανοποίησης.
Τιμή 0,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομοσπονδία ketchup 385gr

Κέτσαπ της εταιρίας Ομοσπονδία, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 2,31 €

Roshen γλειφιτζούρια μιξ φρούτων με μαστίχα 920gr

Τα γλειφιτζούρια Roshen με μίξη φρούτων και μαστίχα είναι γλειφιτζούρια που συνδυάζουν διάφορες φρουτώδεις γεύσεις με την μοναδική γεύση της μαστίχας. Προέρχονται από την εταιρεία Roshen, γνωστή για τα γλυκίσματά της και τη σοκολάτα.

Τιμή 5,36 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία dolce latte 1lt

To Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Dolce Latte σε συσκευασία των 1 λίτρου προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης. Η ειδική αντλία καθιστά τη χρήση εξαιρετικά βολική, ενώ η φόρμουλά του είναι σχεδιασμένη για αποτελεσματικό καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Pellito φυστίκια peanuts με ρίγανη 50gr

Φιστίκια πίνατς της εταιρείας Pellito, τα οποία είναι είδος ξηρού καρπού γνωστά για την πλούσια διατροφική τους αξία και τη νόστιμη τους γεύση. Ο ξηρός αυτός καρπός μπορεί να καταναλωθεί είτε ωμός ή μαγειρεμένος είτε μπορεί να εμπλουτίσει διατροφικά διάφορα πιάτα, αλμυρά ή γλυκά. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά (ακόρεστα) λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ωστόσο, περιέχουν αρκετές θερμίδες οπότε η κατανάλωση τους χρειάζεται μέτρο και ισορροπία.

Βάρος: 50gr

Τιμή 0,50 €