• VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 65 15LT
  • VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 65 15LT

VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 65 15LT

48547
5203493050650
2,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Felce azzurra αφρόλουτρο μαύρη ορχιδέα 650ml

Το Felce azzurra αφρόλουτρο Black Orchid 650ml είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων και απόλαυσης. Η μυστηριώδης μυρωδιά του μαύρου ορχιδέα θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι με κάθε χρήση. Αφεθείτε στην πολυτέλεια αυτού του προϊόντος και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί.
Τιμή 2,77 €

Hell ενεργειακό ποτό zero grapefruit 250ml

Το Hell ενεργειακό ποτό zero grapefruit 250ml είναι η απόλυτη αναζωογονητική επιλογή για όσους αναζητούν μια ενέργεια που δίνει φτερά. Με την αναζωογονητική γεύση του grapefruit και το μηδενικό περιεχόμενο ζάχαρης, αυτό το ποτό θα σας δώσει την αναγκαία ενέργεια για να αντιμετωπίσετε την κάθε σας μέρα με δύναμη και αποφασιστικότητα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στη ζωή σας!
Τιμή 0,61 €

Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης

Το Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης της εταιρίας Tns είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, αυτό το σφουγγάρι θα κάνει τον καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,80 €

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ

Το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της εταιρίας SANITAS είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τις μικροίνες που διαθέτει, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εργονομική σχεδίαση του σας επιτρέπει να καθαρίζετε με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της SANITAS και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
Τιμή 3,21 €