• ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ W.C.
  • ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ W.C.

ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ W.C.

48514
5202351303037
0,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σουρωτηρι κωνικο με χειρολαβη inox φ21 170-21

Ανακαλύψτε τον κορυφαίο Σουρωτήρι κωνικό με χειρολαβή inox φ21 170-21 και δώστε νέα διάσταση στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και λειτουργικό design, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα! Μην το χάσετε!
Τιμή 6,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Nescafe dolce gusto espresso intenso κάψουλες 16τεμ

Καφές με έντονο καβούρδισμα και ένταση 11. Ένας μαγευτικός συνδυασμός απο ποικιλίες Arabica και Robusta, που προέρχονται από Αιθιοπία, Κολομβία και Βιετνάμ, και χαρακτηρίζεται από νότες γλυκών αποξηραμένων φρούτων, με γλυκόριζα και πιπέρι.

Τιμή 7,09 €

Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml

Η Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας λάμψη και όγκο. Η μοναδική της σύνθεση θα σας χαρίσει ένα απαλό και λείο αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει από τη θερμότητα του σίδερου και του φονιά. Αποκτήστε τώρα τη λύση για τα τέλεια μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 4,93 €

Elte crackers μεσογειακά με παρμεζάνα 105gr

Οι Elte crackers μεσογειακά με παρμεζάνα 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα λαχταριστό σνακ σε κάθε σας περίσταση. Με την πλούσια γεύση της παρμεζάνας και την τραγανή υφή των crackers, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γεύμα. Αποκτήστε τα Elte crackers της Elite σήμερα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,10 €

Ήβη αναψυκτικό σόδα 6x330ml

Η σόδα αποτελεί ιδανική επιλογή για τη συνοδεία ή ολοκλήρωση ενός γεύματος αλλά και για την ανάδειξη της γεύσης ενός ποτού.

Τιμή 2,34 €