• SCOTCH BRITE CLASSIC 2+1 ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  • SCOTCH BRITE CLASSIC 2+1 ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

SCOTCH BRITE CLASSIC 2+1 ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

48450
8000280030034
1,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (205)

Το πηρούνι φρούτου Hotelia (205) είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη των φρούτων! Με την κομψή σχεδίασή του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το πηρούνι θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα φρούτα σας με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας πηρούνι φρούτου Hotelia (205) και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,58 €

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x22cm 10kg

Η χαρτολέβητας βελζετάλ ατυπωτη λευκή 12x22cm 10kg είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία γραφείου ή συσκευασίας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, θα μπορείτε να διαχειριστείτε άνετα και αποτελεσματικά τις καθημερινές σας εργασίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Τιμή 38,25 €

Βαζο γυαλινο με αεροστεγες καπακι 1lt

Το γυαλινο βαζο με αεροστεγες καπακι 1lt είναι ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και στυλ. Με το αεροστεγες καπάκι, μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ανανεώστε την κουζίνα σας με αυτό το κομψό και πρακτικό βαζο και αφήστε τους φίλους σας να θαυμάσουν το στυλ και τη λειτουργικότητά του.
Τιμή 2,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Melitta καφές φίλτρου auslese 250gr

Αλεσμένος καφές φίλτρου, της εταιρείας Melitta, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας. Για το ιδανικό αποτέλεσμα σημαντικό ρόλο παίζει σωστή η αναλογία καφέ και νερού.

Τιμή 5,27 €

Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr

Το Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr της εταιρίας Sdoukos είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τα ωμά φυστίκια κελυφωτά σε κάθε διάσταση και απολαύστε ένα υγιεινό και γευστικό σνακ όπου κι αν βρίσκεστε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,55 €

Συμεωνίδης πίνατς-φυστίκια 500gr

Όλοι τα αγαπάμε σαν σνακ ή σε συνταγές και ακόμη περισσότερο ως φυστικοβούτυρο. Είναι ευρέως αναπτυγμένο σε τροπικά και τους υποτροπικά κλίματα, που είναι σημαντικοί τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους εμπορικούς παραγωγούς. Κατατάσσεται τόσο ως σιτηρό όσο και οσπριοειδές λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε έλαια.Επίσης εχει πολλες ευεργετίκες ιδιοτητες:  

Είναι πλούσια σε θερμίδες και θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά απαραίτητα για την καλή υγεία.

Τιμή 2,78 €

Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ

Το OEM κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία των 25 τεμαχίων. Αυτό το κερί έχει διάρκεια καύσης 4 ωρών και έχει άρωμα βανίλιας. Είναι ιδανικό για χρήση σε σπίτια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλους χώρους για να δημιουργήσει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Τιμή 2,19 €