• PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ 4X90ΓΡ MILK&HONEY INDULGING DELIGHT
  • PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ 4X90ΓΡ MILK&HONEY INDULGING DELIGHT
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPalmolive

PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ 4X90ΓΡ MILK&HONEY INDULGING DELIGHT

48164
8718951597648
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ (35x25cm)

Το WOODSTONE ταψί ορθογώνιο διαστάσεων 35x25cm είναι η ιδανική επιλογή για το μαγείρεμα σας! Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό, το WOODSTONE ταψί προσφέρει ακαταμάχητα αποτελέσματα σε κάθε ψήσιμο. Η μοναδική του εμφάνιση προσθέτει στυλ στην κουζίνα σας, ενώ η λεία επιφάνεια του εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό. Αποκτήστε το WOODSTONE ταψί τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία μαγειρέματος σας!
Τιμή 13,33 €

Sanitas σφουγγαρακι κουζινας 2+1δωρο

Το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 2 σε 1 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά του, θα κάνει τον καθαρισμό της κουζίνας σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν, αποκτήστε το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 2 σε 1 τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος!
Τιμή 1,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ

Τα Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ της εταιρίας Bic είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Η υψηλή ποιότητα και η αξιοπιστία της μάρκας Bic εγγυώνται ένα άνετο αποτέλεσμα κάθε φορά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα λείο και απαλό δέρμα κάθε μέρα!
Τιμή 0,96 €

Vidal αφρόλουτρο sensual touch 500ml

Αφρόλουτρο με άρωμα καμέλιας που συνδυάζεται αρμονικά με τις λεπτές νότες του κεχριμπαριού, αγκαλιάζοντας το σώμα σαν χάδι.

Τιμή 1,73 €
Καπάκι αλουμινίου νο220 r43l 100τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Καπάκι αλουμινίου νο220 r43l 100τεμ

Αυτό το καπάκι αλουμινίου νο220 r43l 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τα φαγητά σας να διατηρούνται φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν απαλλαγμένα από αέρα και υγρασία, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη γεύση τους αναλλοίωτη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας που προσφέρει.
Κανονική τιμή 2,31 € Τιμή 2,18 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Brillante plus υγρό γενικού καθαρισμού πράσινο μήλο 1lt

Το υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φέρνει την επανάσταση στα υγρά καθαριστικά και προσφέρει όχι μόνο τέλεια καθαριότητα αλλά και αστραφτερή λάμψη στις επιφάνιες. Η νέα σύνθεση με οινόπνευμα χαρίζει γρήγορο στέγνωμα και τέλεια καθαριότητα χωρίς στίγματα και ίχνη. Είναι ιδανικό για πατώματα, πλακάκια, κουζίνες, μπάνια και πάγκους.

Προσοχή Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)

Να συμβουλεύεστε τις πληροφορίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία πριν τη χρήση.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων 2107793777

Τιμή 0,76 €