• Roli υγρό πιάτων πράσινο μήλο 1lt
  • Roli υγρό πιάτων πράσινο μήλο 1lt

Roli υγρό πιάτων πράσινο μήλο 1lt

48055
5201321940302
2,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LIPOSAN 4,8G CLASSIC

Η LIPOSAN 4,8G CLASSIC είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν προστασία και ενυδάτωση για τα χείλη τους. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Αποκτήστε τα μαλακά και ενυδατωμένα χείλη που πάντα ονειρευόσασταν με το LIPOSAN 4,8G CLASSIC!
Τιμή 1,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Macao πάπρικα κόκκινο πιπέρι 50gr

Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από την αλέσημη ξηρή πούδρα των κόκκων του πιπεριού Capsicum annuum. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες πιπεριού, και ανάλογα με την ποικιλία, η πάπρικα μπορεί να είναι γλυκιά, πικάντικη, ή και καπνισμένη. Στην περίπτωση της πάπρικας κόκκινου πιπεριού, η πούδρα προέρχεται από κόκκους πιπεριού που έχουν ωριμάσει και έχουν αποξηρανθεί.

Τιμή 0,81 €

Sterk κανάτα πλαστική με λαβή 17x15x12cm 1lt

Η Sterk κανάτα πλαστική με λαβή 17x15x12cm 1lt είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την εργονομική σχεδίασή της, δε θα μπορείτε παρά να τη λατρέψετε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.
Τιμή 0,78 €

Skittles καραμελάκια fruits 38gr

Τα Skittles καραμελάκια fruits 38gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και χρωματιστό σνακ! Με μια μοναδική γεύση φρούτων σε κάθε καραμελίτσα, τα Skittles θα σας κάνουν να νιώσετε ενθουσιασμένοι και να θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα! Αποκτήστε τα Skittles καραμελάκια τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,62 €

Uncle ben's ρύζι parboiled 10' σε σακουλάκι 500gr

Μακρύκοκκο ρύζι σε μαγειρικό σακουλάκι για ευκολία στο μαγείρεμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό σε διάφορες συνταγές. Ταιριάζει ιδανικά με κρέας, ψάρι, κοτόπουλο και γαρίδες.

Χωρίς γλουτένη.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Αλάτι 0 γρ

Τιμή 3,70 €

Axe αποσμητικό σώματος spray wild bergamot 2x150ml

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) WILD BERGAMOT είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αναζωογονητικό άρωμα που ξεχωρίζει. Με τη μοναδική αρωματική νότα του άγριου bergamot, αυτό το αποσμητικό σπρέι θα σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι και αυτοπεποίθητοι κάθε στιγμή της ημέρας. Αφήστε το AXE BODY SPRAY να σας συνοδεύει και να δημιουργεί μια εκρηκτική εντύπωση όπου κι αν βρίσκεστε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει!
Τιμή 5,40 €