• TESORI ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr HAMMAM
  • TESORI ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr HAMMAM

TESORI ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr HAMMAM

48165
8008970055183
1,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WC NET ΦΡΕΑΤΙΑ & ΒΟΘΡΟΙ 288gr. - (16 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

Η νέα σειρά WC NET ΦΡΕΑΤΙΑ & ΒΟΘΡΟΙ 288gr. με 16 κάψουλες έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καθαρίζει αποτελεσματικά και γρήγορα τους φρεάτια και τους βόθρους σας. Η ισχυρή του φόρμουλα διαλύει άμεσα τα αποτσίγαρα και τα λίπη, εξασφαλίζοντας άμεση αποφόρτιση και απομάκρυνση των δυσάρεστων οσμών. Με το WC NET ΦΡΕΑΤΙΑ & ΒΟΘΡΟΙ 288gr., η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγιεινή σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα κ?
Τιμή 11,93 €

ΕΥΡΗΚΑ BLACK CARE 1,52lit

Η ΕΥΡΗΚΑ BLACK CARE 1,52lit είναι το τέλειο προϊόν που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα προϊόντα σας πάντα καθαρά και λαμπερά. Με την υψηλή του ποιότητα και αποτελεσματικότητα, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την καθημερινότητά σας χωρίς αυτό το προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα αποτελέσματα να μιλήσουν από μόνα τους!
Τιμή 6,92 €

ΕΥΡΗΚΑ ΣΚΟΝΗ 400gr. - (QUICK COLOR)

Η ΕΥΡΗΚΑ ΣΚΟΝΗ 400gr. - (QUICK COLOR) είναι το τέλειο προϊόν για εσάς που θέλετε γρήγορα και εύκολα να ανανεώσετε το χρώμα στο σπίτι σας. Με αυτήν τη σκόνη, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των τοίχων σας σε λίγα λεπτά, χωρίς την ανάγκη επαγγελματικής βοήθειας. Η εύκολη εφαρμογή και η γρήγορη στέγνωση σας εξασφαλίζουν άμεσα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο σας με την ΕΥΡΗΚΑ ΣΚΟΝΗ 400gr. - (QUICK COLOR)!
Τιμή 7,96 €

Septona μωρομαντηλα calm n' care 3x12τεμ πανθενολη 2+1 δωρο για παιδια

Οι Septona μωρομαντηλα calm n' care περιέχουν πανθενολη για την απαλή φροντίδα του δέρματος του μωρού σας. Με την προσφορά 3x12 τεμάχια και ένα τεμάχιο δώρο, είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την προστασία και την αγάπη που του αξίζει!
Τιμή 1,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Jannis μαντολάτο με φυστίκια 70gr

  • Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι
  • Χωρίς Συντηρητικά
  • Χωρίς γαλακτοκομικά
  • Πηγή ενέργειας
  • Ολόκληροι καρποί
  • Απαραίτητες θρεπτικές ουσίες
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
Τιμή 0,89 €

Γιώτης φαρίνα κόκκινη 3x500gr

Η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, είναι το αλεύρι που για χρόνια εμπιστεύονται οι νοικοκυρές για να ετοιμάσουν τα πιο αφράτα νόστιμα κέικ αλλά και κάθε άλλη γλυκιά ή αλμυρή σπιτική δημιουργία. Η κλασσική για κέικ και γλυκίσματα.

Τιμή 3,24 €