• ROL BLACK ΥΓΡΟ ΠΛ. 30ΜΕΖ.
  • ROL BLACK ΥΓΡΟ ΠΛ. 30ΜΕΖ.

ROL BLACK ΥΓΡΟ ΠΛ. 30ΜΕΖ. 1440ML

47961
5201321933830
4,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ)

Το OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ανθεκτικότητα και αισθητική στον χώρο τους. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας, αυτό το προϊόν θα δώσει νέα αίσθηση στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε το πάτωμά σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 2,93 €

VILEDA ΣΚΟΥΠΑ 2 σε 1 - (GARDEN)

Η Vileda σκούπα 2 σε 1 - (GARDEN) είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την απόδοσή του. Αποτελεί την ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει από τα χέρια σας - αποκτήστε την Vileda σκούπα 2 σε 1 - (GARDEN) τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
Τιμή 4,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Canderel στέβια ταμπλέτες 120τεμ

Η στέβια της εταιρείας Canderel σε δισκία, προέρχεται από τα φύλλα του φυτού στέβια και χρησιμοποιείται ως εναλλακτική γλυκαντική ουσία. Έχει πολλαπλάσια γλυκύτητα από τη ζάχαρη και ελάχιστες θερμίδες, για αυτό είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να μειώσουν ή να διατηρήσουν το βάρος τους. Χαρακτηρίζεται από καλή σταθερότητα σε χαμηλές αλλά και υψηλές θερμοκρασίες, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο μαγείρεμα όσο και το ψήσιμο. Παράλληλα, παρουσιάζει καλή διαλυτότητα και για αυτό χρησιμοποιείται ως επιτραπέζιο γλυκαντικό.

Τιμή 4,41 €

Brava hot chili sauce 490gr

Η Brava hot chili sauce 490gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκρηκτική της γεύση, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα πικάντικου στις γεύσεις σας. Απολαύστε την με φαγητά όπως τα τάκος, οι πίτες ή ακόμα και σε σαλάτες για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την Brava hot chili sauce 490gr!
Τιμή 3,55 €

Ultrex σαμπουάν για άντρες αντιπιτυριδικό deep clean action για όλους τους τύπους μαλλιών 360ml

Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για κανονικά μαλλιά Με διπλό σύστημα δράσης που καταπολεμά αποτελεσματικά την πιτυρίδα για προστασία που διαρκεί και καθαρίζει τα μαλλιά Θρέφει την επιδερμίδα και μειώνει τις νιφάδες.

Τιμή 3,21 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με κανέλα 120gr

Οι Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με κανέλα 120γρ είναι ένα απολαυστικό και αφράτο σνακ που συνδυάζει την τραγανή υφή του κριτσινιού με την εκλεπτυσμένη γεύση της κανέλας. Κάθε δαχτυλίδι κριτσίνι προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Τιμή 1,61 €

Svim πατατοκόπτης πλαστικός

Ο Svim πατατοκόπτης πλαστικός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον πρακτικό σχεδιασμό του και την ευκολία χρήσης, μπορείτε να κόψετε τις πατάτες σας γρήγορα και εύκολα για νόστιμα γεύματα. Αποκτήστε τον Svim πατατοκόπτη πλαστικό σήμερα και απολαύστε την απλότητα και την αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,57 €