• Break σοκολάτα γάλακτος 85gr
  • Break σοκολάτα γάλακτος 85gr
  • Break σοκολάτα γάλακτος 85gr
  • Break σοκολάτα γάλακτος 85gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙον

Break σοκολάτα γάλακτος 85gr

Κλασική γεύση σοκολάτας γάλακτος που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Η μόνη τετράγωνη σοκολάτα στην Ελλάδα, η Break της ΙΟΝ, έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να καθιερωθεί σαν μια από τις πιο αγαπημένες σοκολάτες όλων των ηλικιών και όλων των ανθρώπων που χαρακτηρίζονται από ζωντάνια, ενεργητικότητα και ανεξάντλητη διάθεση για ζωή! Σίγουρα η βελούδινη υφή της είναι ένας από τους λόγους που την αγαπάμε τόσο πολύ.

1480
5201127010865
1,51 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g Ανά μερίδα 5τετραγωνίδια
Ενέργεια 2303kJ/550kcal 146kcal
Λιπαρά 33,5g 8,9g
εκ των οποίων κορεσμένα 21,6g 5,7g
Υδατάνθρακες 54,3g 14,4g
εκ των οποίων σάκχαρα 46,5g 12,3g
Πρωτεΐνες 9,2g 2,7g
Αλάτι 0,269g 0,071g
Συστατικά
Σοκολάτα ΓΑΛΑΚΤΟΣ 60% (ζάχαρη, ΓΑΛΑ σε σκόνη, βούτυρο κακάο, μάζα κακάο, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, ΛΑΚΤΟΖΗ, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, αρωματική ύλη: βανιλίνη), γκοφρέτα 40% (ζάχαρη, φυτική λιπαρή ύλη (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο), άλευρο ΣΙΤΟΥ, σκόνη κακάο (10-12% λίπος), ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΓΑΛΑ σε σκόνη, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, μέσο διόγκωσης: όξινο ανθρακικό νάτριο, γαλακτωματοποιητές: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, μόνο- και διγλυκεριδία λιπαρών οξέων, τριστεατική σορβιτάνη, αρωματική ύλη: βανιλίνη).
Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλων ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΙΟΝ Α.Ε., Ελ. Βενιζέλου 69, ΤΚ 185 47 Νέο Φάληρο Αττικής, Τηλ.: 210 4814971, fax: 210 4838560, e-mail: info@ion.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lacta σοκολάτα γάλακτος 85gr

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα και γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή.

Τιμή 1,60 €

Maltesers σοκολατένια κουφετάκια γάλακτος 25x37gr

Τα Maltesers σοκολατένια κουφετάκια γάλακτος 25x37gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Με την μοναδική τους γεύση και την τέλεια ισορροπία γάλακτος και σοκολάτας, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη δοκιμή. Απολαύστε τα Maltesers και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία σοκολάτας!
Τιμή 19,07 €

Roshen konafetto πουράκια με κρέμα φουντουκιού 140gr

Το Roshen Hazelnut Konafetto είναι μια απολαυστική απόλαυση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας για γλυκό με τον ακαταμάχητο συνδυασμό γεύσεων και υφών. Αυτό το απολαυστικό ζαχαροπλαστείο, που σας φέρνει το διάσημο ζαχαροπλαστείο Roshen, διαθέτει έναν αρμονικό συνδυασμό από φουντούκια, τραγανές γκοφρέτες και μια λαχταριστή γέμιση σοκολάτας.

Τιμή 1,37 €

Derby σοκολάτα με λευκή σοκολάτα 20x38gr

Η Derby σοκολάτα με λευκή σοκολάτα 20x38gr της εταιρίας Ιον είναι μια απολαυστική επιλογή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα για λίγο και να απολαύσετε τη γεύση της. Με την εξαιρετική ποιότητα της Ιον και τον απίστευτα ελκυστικό συνδυασμό λευκής σοκολάτας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε κάθε μπουκιά και αφεθείτε στην απόλυτη ευχαρίστηση που προσφέρει.
Τιμή 13,25 €

Lacta κέικ brownie 150gr

Το Lacta κέικ brownie 150gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με την πλούσια γεύση του σοκολάτας και την τέλεια υφή του, αυτό το κέικ θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε στον παράδεισο. Αποκτήστε το Lacta κέικ brownie 150gr σήμερα και αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 2,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Happy sun χαρτί υγείας 3φυλλο 10x95gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 95gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 10

Τιμή 2,71 €

Fest magic τηγάνι βαθύ αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 28cm

Το Fest magic τηγάνι βαθύ ηλεκτρικό 28cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτης απόδοσης. Με την εξαιρετική του κατασκευή και την εύκολη χρήση, το τηγάνι Fest magic θα σας ενθουσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία του μαγειρέματος στο σπίτι σας!

Τιμή 19,46 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray pink passion 150ml

Αποσμητικό με γλυκό άρωμα ροζ τριαντάφυλλου, καταπολεμά αποτελεσματικά τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία, εξασφαλίζοντας προστασία που διαρκεί Εξασφαλίζει προστασία που διαρκεί έως 48 ώρες, δεν αφήνει λεκέδες.

Δερματολογικά ελεγμένη φόρμουλα. VeganCertified

Τιμή 2,15 €

Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 155gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 155gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ γεμάτο γεύση. Με φρέσκο πορτοκάλι και πλούσια βρώμη, αυτά τα μπισκότα προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Αφήστε τα Παπαδοπούλου μπισκότα να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.
Τιμή 2,16 €