• MAXI ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 3ΠΛΟ 3Φ ΛΕΥΚΟ
  • MAXI ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 3ΠΛΟ 3Φ ΛΕΥΚΟ

MAXI ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 3ΠΛΟ 3Φ ΛΕΥΚΟ

47920
5202505020186
2,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Olympus σακουλες με χερακια 20τεμ 54x60cm

Οι σακούλες Olympus με χεράκια 20 τεμαχίων διαστάσεων 54x60cm είναι ο ιδανικός τρόπος για να μεταφέρετε τα αγορασμένα προϊόντα σας με άνεση και ασφάλεια. Κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό, οι σακούλες Olympus είναι ο σύμμαχός σας σε κάθε ψώνιο. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας σακούλες Olympus και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα σε κάθε σας αγορά!
Τιμή 1,11 €

Λουμιδης καφες 981gr, παραδοσιακοσ ενταση 6 πρασινο χρωμα

Απολαύστε τη γεύση του παραδοσιακού Λουμίδη καφέ 981gr, με ένταση 6 και πράσινο χρώμα. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στις παραδοσιακές γεύσεις της Ελλάδας. Αποκτήστε τον δικό σας Λουμίδη καφέ τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση σε κάθε κούπα!
Τιμή 18,92 €

Miglior σκυλοτροφη pate 150gr κοτοπουλο & γαλοπουλα

Η Miglior σκυλοτροφή pate 150gr με κοτόπουλο & γαλοπούλα της εταιρίας Morando Miglior είναι ο τέλειος τρόπος να προσφέρετε στον τετράποδο φίλο σας μια λαχταριστή γεύση και την απαραίτητη διατροφική αξία. Με φρέσκα κοτόπουλο και γαλοπούλα, αυτή η σκυλοτροφή πατέ θα γίνει η αγαπημένη του επιλογή και δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην υπέροχη γεύση της. Προμηθευτείτε τώρα τη Miglior σκυλοτροφή pate 150gr και χαρίστε στον σκύλο σας μια εμπειρία γεύσης που θα του μ
Τιμή 0,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Sterk κανάτα πλαστική με λαβή 17x15x12cm 1lt

Η Sterk κανάτα πλαστική με λαβή 17x15x12cm 1lt είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την εργονομική σχεδίασή της, δε θα μπορείτε παρά να τη λατρέψετε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.
Τιμή 0,78 €

ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G STRAWBERRY

ZERO CANDIES και περιέχουν φρουτώδη γεύση καραμέλας χωρίς ζάχαρη. Μια απόλαυση γεύσης που θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τις καραμέλες ZERO CANDIES STRAWBERRY και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε μια νόστιμη γεύση χωρίς τύψεις!
Τιμή 1,02 €

O.B. ταμπόν pro comfort super 16τεμ

Ταμπόν με Dynamic Fit™ technology για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία.

Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια.

Με κάλυμμα SilkTouch™ για εύκολη τοποθέτηση.

Κατάλληλo για μέρες με μέτρια έως μεγάλη ροή.

Τιμή 2,77 €

Duck fresh discs marine 36ml

Προσφέρουν μια γρήγορη και συνεχή αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στην τουαλέτα σας. Ο δίσκος γέλης διαλύεται σταδιακά κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, επιτρέποντας την ελεγχόμενη απελευθέρωση καθαριστικού και αρώματος. Κάθε δίσκος διαρκεί έως και επτά ημέρες και δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα πίσω. Η λεκάνη της τουαλέτας σας θα παραμείνει καθαρή και φρέσκια - με λίγη προσπάθεια. Με άρωμα θάλασσας.

Τιμή 4,69 €

Uniglass oxford σετ ποτήρια γυάλινα νερού 33cl 12τεμ

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass Oxford 33cl είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτά τα ποτήρια θα φέρουν μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Απολαύστε το κρύο νερό σας με στιλ και κομψότητα με τα ποτήρια Uniglass Oxford!
Τιμή 20,87 €