• SANITAS ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡ/ΤΩΝ FLEX ΑΡΩΤ.
  • SANITAS ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡ/ΤΩΝ FLEX ΑΡΩΤ.

SANITAS ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡ/ΤΩΝ FLEX ΑΡΩΤ. (52x75cm) (10τεμ.)

47847
5201314159728
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλφα καμινετο πλαστικο απλο

Το Αλφα καμινέτο πλαστικό απλό της εταιρίας Άλφα είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και την τακτοποίηση των αντικειμένων σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική του κατασκευή, το καμινέτο Αλφα θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα πράγματά σας με έναν εύκολο και κομψό τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 9,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Althaea μάσκα μαλλιών με αργανέλαιο 500ml

Μάσκα για επανόρθωση της Althaea, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 2,19 €

Meditrast γάντια νιτριλίου μαύρα χωρίς πούδρα S 100τεμ

Τα μαύρα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και προστασία στο χώρο εργασίας τους. Με την ανθεκτικότητα και την άνεση που προσφέρουν, θα αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης τους. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S, M, L, XL και διασφαλίστε την προστασία σας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον!

Τιμή 3,31 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής sugo napoletana είναι μια γευστική σάλτσα της ιταλικής εταιρείας Barilla, με βάση τη ναπολιτάνικη κουζίνα. Έχει βάση ντομάτας και περιέχει επιπλέον μπαχαρικά και μυρωδικά που προσδίδουν μια πλούσια γεύση. Το βάζο περιέχει 400γρ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή λαχταριστών ιταλικών πιάτων, όπως λαζάνια, σπαγγέτι ή ριζότο.
Τιμή 3,04 €

Άλφα φωτιστικό οινόπνευμα 425ml

Οινόπνευμα φωτιστικό μπλε 93 βαθμών κατάλληλο για φωτιστικές λάμπες.Το προϊόν είναι ένα ισχυρό καθαριστικό για πάγκους, ντουλάπια, ντουλάπες , τοίχους , εστίες μόλυνσης και γενικά για δύσκολους λεκέδες.

Τιμή 1,09 €

Frulita μαρμελάδα ροδάκινο βάζο 450gr

Η "Frulita μαρμελάδα ροδάκινο βάζο 450γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας ροδακίνου με συνολικό βάρος 450 γραμμάρια. Οι μαρμελάδες Frulita είναι επώνυμες μαρμελάδες που παρασκευάζονται από διάφορα φρούτα, και συγκεκριμένα, αυτή η μαρμελάδα είναι ροδάκινο.

Τιμή 1,02 €